Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen Volt az esküvöi frizuratok? Tudnatok kepet felrakni rola?
Figyelt kérdés
Ti mentetek fodraszhoz, vagy ö ment hazhoz? Akinek hosszu haja van es kiengedve volt, nem zavart a mulatsag soran? Valaszaitokat köszönöm.2014. szept. 5. 09:37
1/7 anonim válasza:
Oldalsó tincsek kivételével leengedve maradt, ilyen volt, egyáltalán nem zavart :) :
Én mentem a fodrászhoz és odajött a sminkes is, onnan mentünk a helyszínre.
2/7 anonim válasza:
Ő jött hozzánk. Oldalcopfom volt.
3/7 anonim válasza:
Én mentem a fodrászoz (szomszéd lépcsőház).
Be volt csavarva, és jobb oldalra félig feltűzve, selyem virággal.
4/7 anonim válasza:
Nekem ilyesmi volt, én mentem. Amúgy is hasonlóan hordtam a hajam akkoriban, kilógó tincsek nélkül.
5/7 anonim válasza:
6/7 anonim válasza:
Én mentem, mert a szomszédban sminkeltek, ő pedig nem jár házhoz. Ez volt az alapötlet (ettől hosszabb, barna, frufrus a hajam): [link] Nem volt ennyire dúcos, tiarával. Nem zavart egyáltalán.
7/7 anonim válasza:
Én mentem fodrászhoz. Előző este becsavarta, a nagy nap reggelén kiszedte a csavarókat és elkészítette a hajam. Fonott frizurát szerettem volna, de nem vállalta, ezért kicsit Sissire hajazó firzurát készített, loknikkal. Aggódtam a loknik miatt, mert nagyon hosszú hajam van, de hajnalig nem rúgták ki magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!