Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl magasra tettem a lécet?
Ez még semmi (bár a jópékű ugye szubjektív...), de ha nem találsz, azt jelenti, hogy neked nem csak erre van szükséged.
24/F
Neked nem is pasi kell, hanem valaki aki egyfolytában szórakoztat, ez pedig nem a párod dolga.
Ha színházba akarsz menni, de ő nem akkor elmész mással.
"Ha színházba akarsz menni, de ő nem akkor elmész mással."
Na igen. Aztán azzal a mással beülsz egy színházi vacsorára, mert az átélt élményeket valakivel meg kell osztani, és ha már ez az este ilyen jól sikerült, akkor már legközelebb is együtt mentek... Csak tudnám, hogy ezért minek kell a pár? A világon semmi olyan nincs, amit ne lehetne mással csinálni. Még szeretkezni is lehet.
Akkor összegezzük:
"Sok fiúval beszélgettem már de keresem a számomra tökéleteset" - Nincs tökéletes.
"én sem vagyok a nagyon csúnya és buta" - Ez minden ami te vagy? Akkor igazi álomnő lehetsz!
Ám írj Marcelinnek, ő pont tud egy ilyen srácot akire épp vágysz.
"keresem a számomra tökéleteset"
Nincs tökéletes, de van SZÁMOMRA* tökéletes, akit érdemes megkeresni, vagy akire érdemes várni.
* Számomra tökéletes azt jelenti, hogy el tudom fogadni, és tudom szeretni a hibáival együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!