Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tettem magasra a lécet?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, van-e ilyen csaj:

Először is: szép. Persze ez félrevezető lehet, mert nem bomba csajra gondolok, "átlagosan" is lehet valaki szép. Például beszéd közben nem süvít a fogai helyén a szél, meg eleve több van neki, mint füle. Az sem baj, ha nem úgy néz ki, mint egy Picasso festmény. "Itt az orra, hol az orra?"

(Ezúton is elnézést kérek, ha valakit megbántottam! :])

Második: képes önálló döntéseket hozni. Nem azt jelenti, hogy mindig és mindenben ezt teszi, de képes rá, valamint, ha akar valamit, és látja, hogy esélytelen, hogy rájöjjek, akkor megmondja.

Helyes megoldás:

Csaj: :)

Én: Mondd!

– Holnap van az évfordulónk.

– Óbaz...

– Csak szóltam, hogy tudd. :P

– Kösz... -.-

Helytelen megoldás:

Csaj: :)

Én: Mondd!

– :)

– Hmm?

– :(

– Mi a baj?

– Elfelejtetted?

– Mit?

– :C Mert te soha semmit nem jegyzel meg!

Harmadik: A probléma (például ha magas a rezsi) megoldása nem ezt jelenti: "Úristen, meghalunk! Éhen halunk! Végünk van! Mi lesz most?! Pánik-pánik-pánik-pánik!", majd fel-alá rohangál a házban, végül meghúzódik egy sarokban, összekuporodik és bepisil.

Negyedik: feszültség levezetése nem a heti 18 alkalommal elkövetett sorozatos bebaszcsizás és parteeeeeyyyy!4!!4nééégy. Inkább akkor a szex. Amire emlékszünk is, of kórz.

Meg eleve inkább haverokkal szeressen elmenni bowlingozni, moziba, sőt, akár a színház is szóba jöhet. Ergo: valami kutttúralizácionizált e'foglalcság, szigorúan csével!

Ötödik:

Érti a humrot.

Helyes reakció:

– Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak fotel.

– :) Nem erőltetted meg magad, látom. :D

Helytelen reakció:

– Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak fotel.

– :| (pokerface) Ezt nem értem...

Hatodik (ez amolyan bónusz pont):

Érdekli az informatika, számítástechnika.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Szóval kérdésem: Van-e ilyen csaj, vagy magasra tettem a lécet?

2012. jan. 11. 05:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Van. De hidd el, nála is magasan van a léc. A kérdés, vajon te nála megütöd-e?
2012. jan. 11. 06:01
 2/22 A kérdező kommentje:
És tudsz konkrétan ilyen csajt?
2012. jan. 11. 06:02
 3/22 anonim ***** válasza:
Hihetetlen nagy arc vagy... :D
2012. jan. 11. 06:37
 4/22 anonim ***** válasza:
Hát egy ilyen csajra várhatsz örökke, mert nem létezik. Azon viszont rohadt jót röhögtem, hogy oan csajról álmodsz, hogy egy veszekedés után összekuporodik és bepisil xD
2012. jan. 11. 06:42
 5/22 A kérdező kommentje:

Chubakka18:

Nem veszekedés.

És a probléma megoldása NEM ezt jelenti.

De azért köszi. :D

2012. jan. 11. 06:43
 6/22 A kérdező kommentje:

#3:

Ja, arcom az van. Nagy is. Azért nem nézhetek előre biciklizéskor, azért kell lehajtanom a fejem, mert különben belekap a szél.

2012. jan. 11. 06:48
 7/22 anonim ***** válasza:
Ilyen hülye viccre hogy lehet röhögni? :D
2012. jan. 11. 06:52
 8/22 A kérdező kommentje:

vadgesztenye:

Akkor elmagyarázom. :D

A vicc lényege, hogy csak a humor esszenciáját ragadja meg, ami a váratlan végeredmény. Ettől nem lesz feltétlenül vicces, de a csaj meglátja benne a lehetőséget, visszavág, ezzel dobva a hangulaton. És ez a lényeg. :]

2012. jan. 11. 06:58
 9/22 anonim ***** válasza:
Hát nemtom, szerintem elég gyenge ez a vicc. Már bocsi. Egyébként meg ettől függetlenül okés vagy, még azt leszámítva, hogy te sértődsz meg hogyha elfelejted az évfordulót..
2012. jan. 11. 07:12
 10/22 A kérdező kommentje:

#9:

Olvasd el a vadgesztenyének írt reakciómat!

És nem sértődök meg, ha elfelejtem. Ugrat azzal, hogy "csak szóltam", én pedig rájátszok. Így valószínűleg az lesz az első gondolatom, hogy valamit venni kéne vagy szervezni vagy valami, nem pedig az, hogy "Na, már megint a hiszti".

2012. jan. 11. 07:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!