Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tettem magasra a lécet?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, van-e ilyen csaj:

Először is: szép. Persze ez félrevezető lehet, mert nem bomba csajra gondolok, "átlagosan" is lehet valaki szép. Például beszéd közben nem süvít a fogai helyén a szél, meg eleve több van neki, mint füle. Az sem baj, ha nem úgy néz ki, mint egy Picasso festmény. "Itt az orra, hol az orra?"

(Ezúton is elnézést kérek, ha valakit megbántottam! :])

Második: képes önálló döntéseket hozni. Nem azt jelenti, hogy mindig és mindenben ezt teszi, de képes rá, valamint, ha akar valamit, és látja, hogy esélytelen, hogy rájöjjek, akkor megmondja.

Helyes megoldás:

Csaj: :)

Én: Mondd!

– Holnap van az évfordulónk.

– Óbaz...

– Csak szóltam, hogy tudd. :P

– Kösz... -.-

Helytelen megoldás:

Csaj: :)

Én: Mondd!

– :)

– Hmm?

– :(

– Mi a baj?

– Elfelejtetted?

– Mit?

– :C Mert te soha semmit nem jegyzel meg!

Harmadik: A probléma (például ha magas a rezsi) megoldása nem ezt jelenti: "Úristen, meghalunk! Éhen halunk! Végünk van! Mi lesz most?! Pánik-pánik-pánik-pánik!", majd fel-alá rohangál a házban, végül meghúzódik egy sarokban, összekuporodik és bepisil.

Negyedik: feszültség levezetése nem a heti 18 alkalommal elkövetett sorozatos bebaszcsizás és parteeeeeyyyy!4!!4nééégy. Inkább akkor a szex. Amire emlékszünk is, of kórz.

Meg eleve inkább haverokkal szeressen elmenni bowlingozni, moziba, sőt, akár a színház is szóba jöhet. Ergo: valami kutttúralizácionizált e'foglalcság, szigorúan csével!

Ötödik:

Érti a humrot.

Helyes reakció:

– Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak fotel.

– :) Nem erőltetted meg magad, látom. :D

Helytelen reakció:

– Nyuszika megy az erdőben, egyszer csak fotel.

– :| (pokerface) Ezt nem értem...

Hatodik (ez amolyan bónusz pont):

Érdekli az informatika, számítástechnika.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Szóval kérdésem: Van-e ilyen csaj, vagy magasra tettem a lécet?

2012. jan. 11. 05:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Hali!

Hülyén hangzik, de én pont ilyen vagyok, csak a nyuszikásat én konnektorral ismertem. Ja, meg az évfordulók nem nagyon tudnak érdekelni, ezért én is állandóan elfelejtem.

Tehát van ilyen csaj. Azt, hogy hol találsz ilyet, nem tudom, mert még nekem sem sikerült. Pedig ugye nekem nem is párkapcsolatra kellene, hanem mondjuk egy olyan "legjobb barátnő"-nek, olyan ugyanis nekem sohasenem volt.

Egyébként, ahol esélyes ilyet találni: olyan melóhelyen, ahol sok informatikus van (tehát nem 1 db rendszergazda, hanem valami infós szolgáltató cég), csak lesz 1-2 csaj is. Csak ott ugye igencsak nagy lesz konkurencia :)

2012. jan. 11. 08:20
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Aha, szóval ő tartson fejben mindent, ezen felül még oldja is meg a problémákat, és azt is te akarod meghatározni, hogy hova menjen szórakozni.

Aha... alapból nincs magasan a léc, viszont hozzád képest kurwa magasan van. Ha egy ilyen csajt akarsz (mert van), nagyon sokat kell változnia a hozzáállásodnak...

2012. jan. 11. 08:43
 13/22 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, de nem ezek alapján fogsz bele szeretni valakibe, hanem az úgy jön, hogy bumm és kész. Ha ezek megvannak, maximum jól érzed vele magad, de nem biztos hogy halálosan beleszeretsz, viszont lehet, hogy egy teljesen más csaj megfog és már rózsaszín ködben vagy. Bár az ilyen hisztizés meg bepánikolás kiábrándító :D

Egyébként a stressz kezelésére nem jó megoldás a szex, mert ha ideges, akkor a szexet se fogja úgy élvezni, (lehet te sem) és nem fogja megkönnyíteni a dolgait. (bár szerintem a pia sem )

Ettől függetlenül szerintem vannak ilyen lányok. Humor érzék, probléma megoldás, no hiszti, nem tűnik nagy elvárásnak

2012. jan. 11. 09:33
 14/22 anonim ***** válasza:
Kit izgat a szerelem?
2012. jan. 11. 09:37
 15/22 A kérdező kommentje:

#12:

Akkor olvasd el te is újra a szöveget. :]

Melyik mondatban írtam azt, hogy neki kell mindent fejben tartani? Azt mondtam, hogy ha valami gondja van, akkor mondja; ahelyett, hogy a fejemhez vágná kapásból.

Azt sem írtam sehol, hogy ő oldja meg a problémáimat. Azt írtam, hogy ha neki van, akkor ne kezdjen el pánikolni.

#13:

27 éves vagyok, volt már pár csajjal dolgom így vagy úgy, és valahányszor jött a rózsaszín köd, pillanatok alatt el is szállt pont azért, mert idegesített a viselkedése.

2012. jan. 11. 10:09
 16/22 anonim ***** válasza:
27??? Hát én max ilyen 20 körülinek néztelek. :S
2012. jan. 11. 10:20
 17/22 A kérdező kommentje:

#16:

Hát egen... Szerintem olvasd azért el még egyszer. :]

Ezt a szöveget tudatosan így írtam, nem csak azért, mert jaj, most az ifjúkori hóbort előtört belőlem.

A hibák is szándékosak, például a "humrot".

Azt is talán észrevetted, hogy nem egybe van öntve az egész írás, hanem szakaszokra van bontva, hogy jól értelmezhető legyen, bár ez úgy tűnik, nem sikerült a legjobban.

Aki megérti a szöveget és annak a lényegét, az már nekem tetszik.

A kérdés viszont továbbra is arra vonatkozik, hogy van-e ilyen csaj. Egy már reagált, miszerint ő ilyen. :]

2012. jan. 11. 11:32
 18/22 anonim ***** válasza:

Nem, ez kb a normál lány leírása :D Én barátnőm is ilyesmi (leszámítva az informatikát, ő inkább bioszos), meg több ismerősöm is, csak ők fiatalkák még. De köztük legalább van kockára hajazó. Én azt mondom, hogy a visszahúzódóbb, csendesebb csajok inkább ilyenek, mint a feltűnőbbek, csak meg kell őket nyitni. Általában nem azért csendesek, mert annyira telik, hanem mert nem akarnak foglalkozni a sok retardálttal. Nagy potenciálok rejlenek bennük.

Ezzel a stílussal meg könyvet kéne írnod, de komolyan :D Hugh Laurie: A balek? Na, az is ilyesmi, olvasd el.

2012. jan. 11. 11:40
 19/22 A kérdező kommentje:

#18:

Próbáltam már írni, csak túl sok dologgal foglalkozok egyszerre, így egyikből se lesz semmi. :D

Amit elkezdtem, az egy univerzum, ami egy kicsit... furcsa.

Ha esetleg láttad a Barátnő rendelésre c. filmet, na az áll nagyjából közel hozzá, csak az enyém az sci-fi, és annyira próbálom eltávolítani a klasszikus sci-fiktől, amennyire az még nem sérti (túlzottan) a racionalitást.

Egyszer írtam egy rövid jelenetet, és leszólták, hogy mert például kiejthetetlen nevek vannak benne (minden nevet kimondok először, aztán írom le). De különben is úgy vagyok, hogy nem neki írtam, hanem annak a nagyon szűk rétegnek, aki tudja értékelni. :]

2012. jan. 11. 11:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Informatikát leszámítva ilyennek tartom magam. Gondolom a szeretek internetezni, és minden nap szám.gépen dolgozom, nem tartozik bele az "érdekli az informatika, számítástechnika" részbe. :) A bowling, mozi, színház rész különösen tetszett, mert színházba imádok járni, bowlingozni még csak 1-szer voltam, de nagyon tetszett, tervezem, h. megyek még párszor, mozi is jöhet.

25/L

2012. jan. 11. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!