Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak ajándékba első évfordulóra ha ilyen magasra tettem fel a lécet eddig?
Közeleg az első évfordulónk barátnőmmel és még semmi konkrétumom nincsen. A magas léc meg: minden hónapban kapott egy szál vörös rózsát, születésnapján főztem lasagnet és egy tortát amiben egy piros szív volt (természetesen az is piskótából) ha kettévágta az ember, meg egy ezüst nyakláncot adtam neki ekkor. Kapott karácsonyra egy könyvsorozatot a kedvenc témájából amit magának nem tudott addig megengedni. Félévkor voltunk étteremben (trófea).
Nagyon kreatív, rajzol, farag és szeret olvasni és játszani. Gondoltam egy e-book olvasóra de az annyira személytelen, csak egy tárgy, valami személyesebb kéne. Bármilyen ötletet szivesen fogadok! :)
Ő 18, én 21
ja és egy bónusz kérdés: Aznap lenne egy vizsgám 10től, kb. 45 perc az egész. Megpróbáljam leszervezni hogy csak délután jöjjön be a városba és találkozzunk, vagy inkább pakoljam át a vizsgámat egy másik időpontra és töltsem vele az egész napot, reggeltől estig?
Ez csak egy random ötlet, de rajzolhatnál neki egy ilyesmit: [link] [link] A háttér színes és vidám, a két ember (te és ő) pedig fekete színűek. Szerintem nagyon hangulatos lenne egy ilyen. Be is lehetne kereteztetni szép kerettel.
A bónusz kérdésre, szerintem csináld meg a vizsgát, és csak utána találkozzatok, meg fogja érteni, hiszen a tanulmányaidról van szó, nem fogja rossz néven venni, ha azt a kis időt egyedül kell töltenie. A délután-este pedig csak a tiétek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!