Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jó ajándék lenne első évfordulóra?
Itt olvastam a válaszok között, hogy egy lány csinált közös képet a barátjával, nagy méretben kinyomtatta, és bekereteztette. Én is ilyesmi ajándékot szeretnék. Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy a hétvégét még egyszer utoljára suli előtt nálunk töltse? :D Nagyon szeretném saját készítésű ajándékkal meglepni, amibe a lelkemet is beleadom, és mindent elmond helyettem. ( azt, hogy mennyire szeretem, és hogy érte bármire képes vagyok ) Szerintetek?
16L a barátom 15F
A hétvégével biztos nem lesz gond. A bekeretezett képért nem minden pasi rajong, nem azért mert nem szeret, hanem mert pasiból van és nem szeret ilyeneket biggyeszteni a falára... De már biztosan ismered annyira hogy tudd, örül-e neki. Én tudod mit csinálnék még? Sütnék valami sütit és jól megmasszíroznám este...:)
Boldog évfordulót nektek!
L21
Sütis hozzászóló vagyok.:) Itt egy sütés nélküli "süti" tiramisu olcsóbb verziója, mascarpone helyett vajkrémmel, én ezt szoktam csinálni, nem drága és nagyon finom, még elrontani sem lehet. [link]
Az elengedésről meg, szerintem ha a barátodat kicsit belelkesíted a hétvégével kapcsolatban, akkor ő már meggyőzi az anyukáját. Vagy nem? Nagyon szigorúak, volt már ilyenből gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!