Mit tegyek hogy ne csak a külsőségkre menjek nők terén? Magasra tettem a mércét!?
.".Olyan nőket kaptam meg hogy más embereknek azért fízetni kell."
Kedves nagymellényű kérdező! Azokért a nőkért akikért fizetni kell, mindenki megveheti. Ettől vagy oda?
ma 23:43
Hülye hasonalt lesz ez most és elnézést a hölgyektől ha olvassák hogy egy autóhoz hasonlítom őket.De ha te mercivel jársz pl 30 évig akkor nehezzen üllsz bele egy trabantba vagy egy kis polskiba...
Tényleg nem tudom, milyen választ vársz erre.
Nekem nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod, nagyon beképzeltnek és nagyképűnek tűnsz.
Neked csak a tökéletes külső a jó, hát akkor pedig ne panaszkodj, ha ahhoz nem párosul tökéletes belső is. A nők nem barbie babák, "kívül-belül tökéletesek"...
Ha te nem vonzódsz a normális, de "nem tökéletes" lányokhoz, akkor ez van, ez a te gondod.
Háát.. ahogy olvasom, nem magasra tetted te a mércét, hanem túl alacsonyra... Olyan nőket kaptál meg, akikért más fizetni szokott, és a belső dolgok nulla volt mindegyiknél, ha jól értem... :))))
Mostantól tedd magasabbra a mércét. Legyen kívül is szép a nő, és belül is... és szeressen is... na akkor lesz a mérce magasan. Sok sikert!
ma 23:45
Az iEz nem nagy mellénység hanem az igaszság és ez nekem komoly problémát okoz bármely hihetetlen.
Igen a magad fajtáknak biztos fízetni kell de nekem nem kellett...nem érted kérdést te szerencsétlen akkor ne irogassál ide.
ma 23:46
Tudom hogy nem szimpatikus a hozzá állásom és egy nagyképű f@sznak tűnök,de ehhez voltam hozzá szokva hogy fullos kinézetű nőkkel voltam körül véve akik ahogy mondjátok belűl nullák voltak többnyire De viszont aki nem nézett olyan jól ki és rendes volt az viszont szexuálisen nem izgatott úgy fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!