Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne csak a...

Mit tegyek hogy ne csak a külsőségkre menjek nők terén? Magasra tettem a mércét!?

Figyelt kérdés
Kicsit magasra tettem a mércét már kamasz korom óta és olyan nőket kaptam meg akikért sok ember csak a nyálát csorgattja.Tudom ez nagy képűen hangzik de tényleg így van.Emlékszem hogy suttyó koromban is már kérdezték a haverjaim hogy hogyan szedek fel ilyen jó csajokat és hogy lehet az hogy mindig van csajom...Olyan nőket kaptam meg hogy más embereknek azért fízetni kell.. tudom ez nagyképű seg.gdugasz szöveg.De valójában mindig mellé fogok olyan téren hogy viszont a belső dolgok azok sajnos mindegyik esetben nem éppen viselhető volt.Viszont amikor "alább" adom akkor meg azért nem érzem magam jól azzal a nővel és szexuálisan nem vonzódom hozzá és akkor meg azért jönnek a bonyodalmak.Lehet az a gond hohy a feleség képet nem tudom össze egyeztetni azzal amit valójában kívánok de viszont azok a nők meg nem alkalmassak feleségnek?
2012. nov. 24. 23:39
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
"Az a baj, hogy a nők vagy csúúúnyák, vagy szépek és buták. Vagy ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem. óóóóó ki érti ezt? Ki érti ezt, én nem."
2012. nov. 24. 23:41
 2/29 anonim ***** válasza:
46%
Most erre mit lehet mondani? Alább kell adnod az igényeidet, igen!
2012. nov. 24. 23:43
 3/29 anonim ***** válasza:
62%

.".Olyan nőket kaptam meg hogy más embereknek azért fízetni kell."

Kedves nagymellényű kérdező! Azokért a nőkért akikért fizetni kell, mindenki megveheti. Ettől vagy oda?

2012. nov. 24. 23:45
 4/29 A kérdező kommentje:

ma 23:43

Hülye hasonalt lesz ez most és elnézést a hölgyektől ha olvassák hogy egy autóhoz hasonlítom őket.De ha te mercivel jársz pl 30 évig akkor nehezzen üllsz bele egy trabantba vagy egy kis polskiba...

2012. nov. 24. 23:46
 5/29 anonim ***** válasza:
44%

Tényleg nem tudom, milyen választ vársz erre.

Nekem nagyon nem szimpatikus a hozzáállásod, nagyon beképzeltnek és nagyképűnek tűnsz.

Neked csak a tökéletes külső a jó, hát akkor pedig ne panaszkodj, ha ahhoz nem párosul tökéletes belső is. A nők nem barbie babák, "kívül-belül tökéletesek"...

Ha te nem vonzódsz a normális, de "nem tökéletes" lányokhoz, akkor ez van, ez a te gondod.

2012. nov. 24. 23:46
 6/29 anonim ***** válasza:
83%

Háát.. ahogy olvasom, nem magasra tetted te a mércét, hanem túl alacsonyra... Olyan nőket kaptál meg, akikért más fizetni szokott, és a belső dolgok nulla volt mindegyiknél, ha jól értem... :))))

Mostantól tedd magasabbra a mércét. Legyen kívül is szép a nő, és belül is... és szeressen is... na akkor lesz a mérce magasan. Sok sikert!

2012. nov. 24. 23:47
 7/29 A kérdező kommentje:

ma 23:45

Az iEz nem nagy mellénység hanem az igaszság és ez nekem komoly problémát okoz bármely hihetetlen.

Igen a magad fajtáknak biztos fízetni kell de nekem nem kellett...nem érted kérdést te szerencsétlen akkor ne irogassál ide.

2012. nov. 24. 23:48
 8/29 A kérdező kommentje:

ma 23:46

Tudom hogy nem szimpatikus a hozzá állásom és egy nagyképű f@sznak tűnök,de ehhez voltam hozzá szokva hogy fullos kinézetű nőkkel voltam körül véve akik ahogy mondjátok belűl nullák voltak többnyire De viszont aki nem nézett olyan jól ki és rendes volt az viszont szexuálisen nem izgatott úgy fel.

2012. nov. 24. 23:52
 9/29 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy most egy picit okosodtál, és most már ehhez keresel társat.Hát,őszintén, kicsit sajnállak.
2012. nov. 24. 23:59
 10/29 anonim válasza:
Hát vagy lejjebb adod a mércét vagy várod a csodát csak ne túl sokáig, nem tudom, hogy hány éves vagy, de 30-on felül sem lesz könnyebb dolgod, sőt... és majd akkor leszel kénytelen lejjebb adni az igényeidet, ha nem akarsz egyedül megötegedni az álmaiddal.
2012. nov. 25. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!