Mit tegyek hogy ne csak a külsőségkre menjek nők terén? Magasra tettem a mércét!?
2. vagyok és nő, de rohadjak meg még mindig nem értem. Hozzászoktál a BMW-hez, vagy Audihoz, tök mindegy... De az egész nem jelenti azt, hogy ebből most Trabantba kell ülnöd, lazán lehet találni középkategóriás autókat is, tudod... az az arany közép. Ja, hogy neked az sem jó?
Őszintén sajnállak, hogy ilyen a hozzáállásod, de azt kell mondjam megérdemled. Csak is te tehetsz arról, hogy éveket lehúztál üres fejű idióták mellett és számodra az vált fontossá, hogy hogy mutat melletted valaki, nem pedig az, hogy beszélgetni is tudj olykor az illetővel.
Nem tudok rá megoldást, nőj fel!
"Kicsit magasra tettem a mércét már kamasz korom óta és olyan nőket kaptam meg akikért sok ember csak a nyálát csorgattja."
Az, hogy kinek mi a szép, az relatív.
Az egyik ismerősöm is pont ilyeneket mesélt, de egyszer megláttam a barátnőjével.
Úgy nézett ki a nő, hogy hozzá képest Hugó a víziló, topmodel lehetett volna Párizsban!!
Na most ilyen kéne neked, csak okosban??
ma 07:40
Persze a szépség relatív ez tény és való.De olyan nőkről van szó akikért a legtöbb pasi oda van és a nyálukat csorgatják és nem sok mindneki kapja meg ezeket a nőket.Tudom ez nagyképűségnek tűnik meg seg.gdugasz szövegnek de tényleg olyan nőkről van szó akik nem éppen az átlag kategóriába tartoznak.Na és ez itt a probléma.Mert viszont ők azok a fajták akik a külsőségre mennek,viszont a szex velük volt a legjobb.Ne értsd félre ne virágról virágra szállok vagy ilyesmi de viszont ezekkel a nőkkel pár hónapnál esetleg 1-2 évnél többre nem lehet tervezni.
Kedves kérdező!
A magyarázatod alapján első látásra azt gondolná az ember,hogy egy nagyképű bunkó senkiházi férfi vagy,aki a nőket autókhoz hasonlítgatja. Én átlátok a szitán. Szerintem az lehet a helyzet,hogy nem láttál pozitív példát és ne tudod mégis hogyan kéne bánni a nőkkel SŐT egyáltalán hogyan kell csajozni!
Akkor megpróbálok segíteni szinte biztos vagyok benne,hogy elsőre nem fogod elhinni esetleg megérteni de ahoyg tellik az idő 100%,hogy rájössz arra,hogy hülyeségeket csinálsz! Először is azt jegyezd meg,hogy se tökéletes nő se tökéletes férfi nem létezik. Általába azért lehet az,hogy vannak okos és csúnya nők meg szép és buták,mert mindenkinek 1 nap csak 24 órából áll és mindenki úgy osztja be ahogy akarja. Tökéletes külső nem oylan egyszerű azért sportolni kell,ruhát venni,sminkelni,fodrászhoz járni vannak akik szoliznak stb. Okosnak lenni nem könnyű fel kell ádozni a szabadidődet azért,hogy fejleszd a tudásod lehet ekkor már nem maradna időd neked sem még szépítkezni de ahogy írtam mindenki amga osztja be az idejét. Ha te szép és okos lányra vágysz olyan is van csak ritka ,mert nehéz ezt elérni. Te is helyes és okos férfi vagy amúgy? Vagy van benned valami,ami a csajokat megfogja? Ezeket is gondold át.. Még gondold át továbbá azt is,hogy mi a célod? ez a legfontosabb! tUDD MI a célod! Okos lány? szép lány? Tökéletes nem lesz! Az igazi szerelem( ami nem egyenlő kangörccsel sem fellángolásokkal) arról is szól,hogy a rossz tulajdonságai valamiylen szinten elnézed a másiknak..mert van olyan benne ami nagyon megfogott pl. SOk sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!