Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek hogy ne csak a...

Mit tegyek hogy ne csak a külsőségkre menjek nők terén? Magasra tettem a mércét!?

Figyelt kérdés
Kicsit magasra tettem a mércét már kamasz korom óta és olyan nőket kaptam meg akikért sok ember csak a nyálát csorgattja.Tudom ez nagy képűen hangzik de tényleg így van.Emlékszem hogy suttyó koromban is már kérdezték a haverjaim hogy hogyan szedek fel ilyen jó csajokat és hogy lehet az hogy mindig van csajom...Olyan nőket kaptam meg hogy más embereknek azért fízetni kell.. tudom ez nagyképű seg.gdugasz szöveg.De valójában mindig mellé fogok olyan téren hogy viszont a belső dolgok azok sajnos mindegyik esetben nem éppen viselhető volt.Viszont amikor "alább" adom akkor meg azért nem érzem magam jól azzal a nővel és szexuálisan nem vonzódom hozzá és akkor meg azért jönnek a bonyodalmak.Lehet az a gond hohy a feleség képet nem tudom össze egyeztetni azzal amit valójában kívánok de viszont azok a nők meg nem alkalmassak feleségnek?
2012. nov. 24. 23:39
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

ma 12:19

A helyzet hogy ezek a nők akik a külsőségre mennek és felszínesek soha nem vágtak át engem igazából.Viszont amikor találtam egy nőt aki esetleg nem éppen annyira "jó" nő és bele tettem szívem lelkem pont ők voltak azok akik átvágtak és nem számíthattam rájuk.Ezekre a fleszínes bombázokban viszont úgy mond nem csalódtam soha,lelki hiányosságok voltak ez tény de viszont soha nem hegytak faképnél és soha nem vertek át.Viszont az olyan nők akik fele annyire nem néztek ki jól azok viszont átvertek és soha nem számíthattam rájuk.Pedig pont azokkal akartam tiszta lappal kezdeni és egy bensőségesebb kapcsolatot kialakítani.Szóval ez nem ilyen egyszerű.

2012. nov. 25. 12:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy amúgy? Döntsd el,hogy próbababa és szexpartner kell, vagy egy TÁRS. Egyébként a jó külső nem garantálja, a jó szexet! Én csaj vagyok, és volt már nagyon jó pasim,és az ágyban egy 0 volt. Viszont aki kevésbé volt vonzó külsőre, meg kellemes csalódást. A jó test a műcicik, meg a hasonlók, semmit nem jelentenek...majd ha felnősz rájössz..
2012. nov. 25. 13:15
 23/29 anonim ***** válasza:
80%

Hallottál már arról, hogy az tud igazán megbántani, aki közel áll a szívedhez? Én ezen gondolkodnék egy kicsit, pláne az utolsó hozzászólásod alapján! Azok az üres fejű cicababák nem véletlenül nem tudtak a lelkedbe gázolni, nem úgy álltál hozzájuk, mint potenciális kiszemelthez, míg egy értelmesebb, komolyabb nőhöz igen. Ergo ahogy te is mondtad, azokba beleadtad magadat lelkileg, nem egy felszínes kapcsolat volt.

Tudod a szerelem és az egüttlét az nem csak a d*gásról és a felhőtlen boldogságról szól. Olykor jönnek mélypontok, akaratlanul is megbántja egymást a két fél és ezt is túl kell élni együtt... Ha ezt felfognád és elfogadnád, ahogy azt is, hogy egy nőnek jól esik, ha a párja kora reggel, kócosan és "szakadtan" is vonzónak találja és szépnek, akkor nem lennének ilyen problémáid.

Felszínes vagy te magad is, ez okozza a legnagyobb problémádat! Ahogy elmondták, nem tudod hogy kell bánni egy nővel!

2012. nov. 25. 13:20
 24/29 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

..aztán felébredtem, és megvakartam a tyúkmellem..

2012. nov. 25. 20:47
 25/29 anonim ***** válasza:
14%

a sok irigykedő sértett válaszolóval ne foglalkozz.

a pont az első válaszolónál van, jól megmondta kft már régen.

egy nő vagy szép, vagy okos, a kettő egymást taszítja, mert amelyik értelmes, az nem a külsejével fog meg, amelyik meg szép, nincs szüksége észre. amelyik szép és értelmes is, az egyrészt rohadt ritka, másrészt általában csúnya értelmes lányokból alakulnak át, vagy valamilyen nagy csapás éri a buta szép lányt.

mivel a legtöbb nő ostoba, csak szép lányokra van esélyed, vagy ha találsz egy olyat, aki értelmes, az nem lesz vonzó, el kell fogadnod. a nyitott kapcsolatba nem hiszem, hogy belemennének, szóval marad a megcsalás, ami meg gerinctelen dolog.

szerintem az is lehet, hogy még nem találkoztál olyan lánnyal, aki okos és szép is, ezért a feleségképed egyelőre illúzió. és valószínűleg sokáig az marad, talán örökké.

2012. nov. 26. 09:33
 26/29 anonim ***** válasza:

Leírom neked amit gondolok tényszerűen,

és semmiképpen sem szeretnélek megbántani vele.

Szerintem veled van a baj!

Léteznek szép és okos nők, csak nekik NEM TE KELLESZ!!

Tudod miért?

Mert nem csak szépek, hanem jóval okosabbak is nálad.

Gondold végig, hogy mit tudsz te nyújtani egy ilyen nőnek??

Egy "dugásra" nem fogod megkapni őket, mert nekik már komoly igényeik vannak!

(...és bárkit megkaphatnának, és ezt tudják is!!)

Tehát mit tudnál tenni a képzeletbeli mérleg serpenyőjébe, a te oldaladon??

- Művelt vagy?

- Van több diplomád?

- A havi jövedelmed 5, 6, vagy 7 számjegyű?

- Tudsz kulturáltan viselkedni?

- Beszélsz 2-3 nyelven?

- Jól öltözött vagy?

- Megállod a helyed igényes nemzetközi társaságban?

- Van komoly egzisztenciád?

- Pl. 10 milla feletti autód vagy további autóid...

- pl. 50 milla feletti ingatlanod vagy további ingatlanjaid...

- pl. yacht stb...

- Hová tudod elvinni nyaralni?

- ...és hányszor egy évben?

- Milyen a jövőképed?

- Hogyan viszonyulsz családhoz, gyerekhez, házassághoz?

stb...stb...

Folytathatnám, de minek?!

Gondolj bele, hogy a legutolsó csövesnek is az öltözőszekrényén,

a világ legjobb női vannak...

Tehát amíg te semmit sem tudsz nyújtani, addig csak a "saját köreidből" tudsz választani.

Természetesen mindenhol léteznek helyes és kedves lányok, de, hogy szóba állnak-e veled, az csak rajtuk múlik.

2012. nov. 26. 18:13
 27/29 anonim ***** válasza:

"Léteznek szép és okos nők, csak nekik NEM TE KELLESZ!! "

irigykedés, elfogult általánosítgatás.

persze, minden nő okos szép ártatlan angyalka, főleg aki mondja. csak valahogy a férfiak másképp látják őket...

mellesleg ez a fröcsögés ellentmond a "nők nem a pénzre mennek" közhelynek.

az értelmes nő nem egyenlő a luxusqrvával. akit leírtál, azok az egoista ostoba hárpiák, akik csak élősködni tudnak a másikon meg az egekig emelni az elvárásokat, mert el vannak kényeztetve, és unatkoznak, azt HISZIK bármit megkaphatnak.

az értelmes nő nem ott kezdődik, hogy kinek hány diplomája meg milliós vagyona van. innen látszik, hogy te sem vagy az, de majd biztos erre is érkezik valami jó kis személyeskedés érvek nélkül.

2012. nov. 26. 21:15
 28/29 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Te hihetetlenül sötét vagy!!!!!!

2012. nov. 27. 16:52
 29/29 anonim ***** válasza:
előre láttam ezt a kidolgozott érvelést. :)
2012. nov. 27. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!