Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit néznétek el leginkább egy férfinak, aki megszólít titeket ismerkedési szándékkal?
Erősen kopaszodik
Veled egymagas
Nem valami jóképű
Csálék a fogai
Nem nagy dumás
Beszédhibás(pösze, selypít, dadog)
Nem tud és nem is akar táncolni
20-as
Persze, ez így igaz, de pl a magasság nem javítható.
Tudod 22-es, ez a magasság fura dolog.
170 vagyok, ami kb. átlagos.
A nők többsége elvileg alacsonyabb, szóval nem kéne, hogy gond legyen, de mégis az.
10-15 centivel kisebb lányok mondják, hogy túl kicsi vagyok nekik.
Ezzel nem tudok mit kezdeni.
Itt az oldalon folyton hangoztatják, hogy a magassággal kapcsolatban mindenki milyen megengedő, az életben meg pont nem.
Épp ez az a kontraszt, amit nehezen tudok felfogni.
Meglehet a lányok elviekben engedékenyek, de amikor konkrétan bizonyítaniuk kéne, már nem azok?
Egyáltalán nem zavarna:
Nem tud és nem is akar táncolni
Kicsit zavarna, de nem számítana nagyon:
alacsony
nem nagy dumás (bár én sem beszélek túl sokat, szóval nem tudom mi lenne :D)
Zavarna, sorrendben (legkevésbé->leginkább):
nem valami jóképű
beszédhibás
erősen kopaszodik
csálék a fogai
Utolsó vagyok. Lol, azért az durva, hogy az előttem szólónak 151 centisként pasiknál 170 cm az alsó határa.
Nekem is ennyi, pedig én 167 cm vagyok. :D
Amúgy az én apám is 170 cm, anyukám pedig 157, és szerinte apu kifejezetten magas. :DDD Ezen mindig jót derülök mondjuk. De a lényeg, hogy neki megfelel.
Kérdező: szerintem a 170 centi olyanoknak alacsony, akik szívesen hordanak magassarkút. És hadd ne mondjam milyen jellegű nők azok, akiknek az alapvető öltözéke a 15 cm-s magassarkú. Biztosan jó helyen keresgélsz?
Mert szerintem a 170-nel nem kellene gondnak lennie, egy 160-165 centis nő (ami nőknél elég átlagos) simán felvehet melletted egy elegánsabb magassarkú cipőt is, csak nem tud bazári k***rvának öltözni ugye.
Az az igazság, hogy az eddigi tapasztalataim alapján a 170-175 közötti lányok voltak sokkal elfogadóbbak velem, mint a 150-170 közöttiek.
Talán egy nő meg tudja magyarázni ebben a rációt.
Mind1, emiatt nem rinyálok inkább, hanem elfogadom, hogy valszeg magasabb barátnőm lesz. Eddig is volt már 4, csak zavar, hogy nem ezt várnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!