Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok általában örülnek ha egy addig csak látásból ismert fiú rájuk ír ismerkedési szándékkal?
Én nem lány vagyok, de egyszer már csináltam ezt és akkor bejött, csak hogy ez még nagyon 10-en éves korban történt.
Kíváncsian várom én is a 18+ lányok válaszait.
"szia pl onnan hogy van par ora ahova egyszerre jarunk szoval valoszinuleg o is sejtene kivagyok foleg hogy parszor mar sikerult osszenezni is vele.. bar tudom az semmit sem jelent"
?
Honnan van meg az elérhetősége??
"irjon neked a fene privatot .. azert a bunkosagnak is van hatara"
Te irogatsz névtelenül, és én vagyok a bunkó, mert nem írok vissza a polgári nevemmel?
Érdekes gondolat.
A privinek az volna az értelme, hogy ott már névvel lépsz oda a másikhoz. De aki ennyi alapvető illemet nem tud, annak sajnos nem tudok visszaírni - ráadásul intim témában - avval a nevemmel, amit a névjegykártyámról ismer a szakmám.
Azért kicsit pofátlan elvárás ez egy ismeretlen nőtől névnélkülö férfiként, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!