Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési problémák? 19/L
Szerintem a kérdés miatt is fognak jelentkezni páran, csak a kanos gyökereket szűrd ki és akkor kifoghatsz pár normális arcot :)
Am hobbi, vagy valami elfoglaltságod van? mert úgy egyszerűbb ismerkedni :)
22F
>főiskola miatt
Hozzád hasonló korú emberek ezreivel vagy összezárva a hét öt napján. Ennek ellenére nem megy az ismerkedés? Legkésőbb általában a stresszhelyzetek (zh-k, vizsgák, házik) összehozzák az embereket.
Főiskolán szerintem simán tudsz ismerkedni,barátkozni a többiekkel.
Ülj egy általad szimpatikusnak talált lány/fiúhoz és óra közben kezdeményezz beszélgetést. (pl. mit is mondott a tanár? lemaradtam...tudnál segíteni? jah amúgy xyz vagyok)
Innen már csak 1-2 humorosabb beszólás,megjegyzés aztán alakul a dolog :)
Jó lenne ismét egyetemistának lenni ilyenkor, mert annyira másabb egyszerűbb volt minden több idő jutott dologra. Az emberekkel is könnyebb, kötetlenebbül lehet ismerkedni, hiszen a te korosztályod nagy részt.
Később ha lesz egy komoly munkahelyed ott is tudsz majd ismerkedni/barátkozni ha olyanok az emberek...ha pedig nem mint nálam akkor nem lesznek barátaid. QQ
29/F
Nehezen hiszem el hogy csak úgy elutasítanának, itt valami más lehet a baj.
Ötlet miért nem akarnak veled barátkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!