Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedési problémák. Mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
A buszon gyakran látok egy lányt aki nagyon tetszik, és biztos vagyok benne , hogy én is bejövök eki mert egész úton egymást nézzük.A probléma csak az hogy nem tudom mit lépjek mert egy buszon nemigazán tudom megszólítani. Tud valaki tanácsot adni?2015. máj. 28. 14:35
1/5 anonim válasza:
oda ballagsz,és megszólítod,majd elhívod
2/5 2-es vagyok válasza:
Köszönsz neki, és elmondod neki, hogy mivel nagyon nézitek egymást, Te azt gondoltad, hogy tetszetek egymásnak... innentől meg megy minden magától :)
3/5 anonim válasza:
Menny oda és mond neki, hogy. Szia. Ézsiás vagyok, szeretnélek elhívni fagyizni. Lenne kedved hozzá?
4/5 anonim válasza:
Biztos az ablak felöli ülésen ülsz, és a lány csak azt nézi mikor kell leszállni.
5/5 anonim válasza:
Lány vagyok! Egyet értek a 2-es válaszlóval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!