Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik nem felszínes társat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem felszínes társat keresnek, miért a felszínes ismerkedési formákat erőltetik?

Figyelt kérdés

Én például akkor tudom eldönteni, hogy adok-e valakinek esélyt, ha már kicsit megismerem a személyiségét, tulajdonságait. Társkeresőn, bulikban, utcai leszólításkor azonnal dönteni kellene, ezért mindig nemet mondok, ha előzetes ismeretség nélkül várnak tőlem választ.

Társkeresőn nem is voltam sokáig, mert ott mindig az első randi után kellett volna dönteni. (Volt olyan, akivel barátkozás alakult ki, később már tudtam volna vonzódni is, de addigra ő már mással kavart.)

Nekem azok az ismerkedési formák jönnek be, ahol apránként ismerik meg egymást az emberek, és tényleg a személyiség alapján választanak, mikor már ismerik egymást. Rendszeresen összejáró csoportokra, klubokra, közösségekre gondolok.

Szerintem azok a nők, akik nem a külső, pénz, izomzat, stb. alapján választanak, azok így ismerkednek, és több hetes, hónapos rendszeres beszélgetés után lehet felkelteni az érdeklődésüket. Mégis ezeket a csatornákat kizárják a férfiak, aztán panaszkodnak, hogy a nők felszínesek, mikor esélyt sem kapunk a nem felszínes ismerkedésre.

2015. nov. 15. 13:37
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg rosszul gondolod.

Nagyon sokan járnak szórakozóhelyekre vagy akár bevásárlóközpontokba bárhová, és ott csak azt kell eldöntened, hogy megismernéd e! Az nem egyből kapcsolat, hanem megismerkedés!

És NEM "azok a nők, akik nem a külső, pénz, izomzat, stb. alapján választanak," csak ilyen nők járnak szórakozóhelyekre, meg kikapcsolódni meg vásárolni meg stb.

Te gyakorlatilag barátságból akarsz párkapcsolatot. Mint valami templomba járó kórustag.

2015. nov. 15. 13:44
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint naagyon naagyon rossz ez a gondolatmeneted.

Így ne csodáld ha az illető egyedül marad.

2015. nov. 15. 13:45
 3/25 anonim ***** válasza:
74%

A felszínes ismerkedési formából lehet továbblépni,és megismerni az illetőt,nem egyből elítélni.Nagyon nehéz lett volna ezt kitalálni?:D

Nem kell egyből nemet mondani,hanem megismerni,és majd utána dönteni.Nem bonyolult...

24/F

2015. nov. 15. 13:48
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

"Társkeresőn, bulikban, utcai leszólításkor azonnal dönteni kellene, ezért mindig nemet mondok, ha előzetes ismeretség nélkül várnak tőlem választ. "

Mire várnak választ, arra, hogy hazamész-e velük, vagy arra, hogy adsz-e esélyt, hogy további randik során megismerjétek egymást? Ha csak az elsővel volt dolgod, az a te peched.

2015. nov. 15. 13:50
 5/25 anonim ***** válasza:

Nagyon jó kérdés. Sokszor mást mondanak emberek, mint ami a valóság, így pedig semmi alapja nincs a bizalomnak. A társkereső egy adatlap. Élőben fél perc alatt több benyomás ér, mintha bármilyen írást olvasnál az illetőről. Sok a keserű tapasztalat is, aztán még ha minden szép is, nem biztos hogy a céljaink hasonlóak.

Amúgy milyen körökben próbálkoztál milyen eredménnyel?

2015. nov. 15. 13:52
 6/25 A kérdező kommentje:

Már nem érint közvetelenül a téma, van párom, akit egy ilyen közösségben ismertem meg. De elötte sok olyan élményem volt, amikor döntést vártak tőlem, hogy randiznék-e valakivel. Tapasztalatom, hogy ha első randi után azt mondom, hogy még nem tudom, hogy akarok-e bármit, akkor a férfi nemnek veszi. Mindig, kivétel nélkül. Lassú ismerkedésre sose volt esély, csak társaságban. És itt nem barátságból szerelem dologról van szó, hanem arról, hogy már ismerem a másik alapvető tulajdonságait. Ráadásul randikon mindenki igyekszik jobbnak feltüntetni magát, amilyen, egy társaságban meg sokkal őszintébb.

Én amúgy csak leírtam, ami nekem bevált, nem kötelező megfogadni.

2015. nov. 15. 13:55
 7/25 anonim ***** válasza:

"De elötte sok olyan élményem volt, amikor döntést vártak tőlem, hogy randiznék-e valakivel."

És a randizgatás nem pont arról szól, hogy megismerjük egymást?

2015. nov. 15. 13:56
 8/25 anonim ***** válasza:

"Lassú ismerkedésre sose volt esély, csak társaságban."

Ezt Te írtad,de nem jól fogalmaztad meg.

Lassú ismerkedésre sose volt esély,mert vagy a férfi vagy Te nem akartad ezt.Mivel feltételezem,hogy Te akartad mondjuk ezt a dolgot,tehát olyan férfiakkal ismerkedtél magyarul,akik gyorsan akarták a dolgokat.

Ez pedig azt jelenti,hogy ahhoz képest amit szeretnél,Nagyon rossz helyen keresgélsz,nagyon rossz férfiakkal kezdesz,akik nem ilyenek.

Tehát jobban körül kéne nézni,jobban meg kéne ismerni pont ezért az adott illetőket,és máshol keresgélni mondjuk,akik pont ilyesmire vágynak ugyanúgy,tehát a lassú alapos ismerkedésre.

24/F

2015. nov. 15. 14:02
 9/25 A kérdező kommentje:

7: nem egészen, randizni azzal szoktam, aki bejön. Nevezzük találkozónak. Voltam több tucat ilyenen. A végén jött a kérdés, hogyan tovább... Ha azt mondtam ,nem tudom, bármi lehet, beszélgessünk, találkozzunk kötetlenül, amíg jobban meg nem ismerjük egymást, akkor azt nemnek vették.

A páromat kb. 20 kötetlen találkozás után kezdtem férfinak tekinteni, akihez vonzódni tudok (közös társaságban beszélgettünk, utána néha egy irányban mentünk hazafelé, így kettesben is tudtunk beszélgetni). Nekem ennyi kell ahhoz, hogy vonzódni tudjak! Ezt sem társkeresőn, sem leszólítás után nem vállalná be senki! Vagy ti ismerkednétekmúgy hónapokig, hogy semmi, de tényleg semmi garancia nincs arra, hogy abból kapcsolat lesz?

2015. nov. 15. 14:06
 10/25 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire gondolom én is komolyan,illetve milyen és mennyire komoly visszajelzéseket ad a nő felém...

De a második azért fontosabb.

Tehát ha nem rideg,és azért biztat,megvannak a pozitív visszajelzések,és amúgy azért lehet érezni,hogy vonzódik hozzám,akkor lehetne ilyenről szó.

Egyéb esetben valóban gondok lehetnek ebből,de pont ezért kell ezeket is normálisan,ahogy leírtam kezelni,és viselkedni.

24/F

2015. nov. 15. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!