Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem felszínes társat keresnek, miért a felszínes ismerkedési formákat erőltetik?
Én például akkor tudom eldönteni, hogy adok-e valakinek esélyt, ha már kicsit megismerem a személyiségét, tulajdonságait. Társkeresőn, bulikban, utcai leszólításkor azonnal dönteni kellene, ezért mindig nemet mondok, ha előzetes ismeretség nélkül várnak tőlem választ.
Társkeresőn nem is voltam sokáig, mert ott mindig az első randi után kellett volna dönteni. (Volt olyan, akivel barátkozás alakult ki, később már tudtam volna vonzódni is, de addigra ő már mással kavart.)
Nekem azok az ismerkedési formák jönnek be, ahol apránként ismerik meg egymást az emberek, és tényleg a személyiség alapján választanak, mikor már ismerik egymást. Rendszeresen összejáró csoportokra, klubokra, közösségekre gondolok.
Szerintem azok a nők, akik nem a külső, pénz, izomzat, stb. alapján választanak, azok így ismerkednek, és több hetes, hónapos rendszeres beszélgetés után lehet felkelteni az érdeklődésüket. Mégis ezeket a csatornákat kizárják a férfiak, aztán panaszkodnak, hogy a nők felszínesek, mikor esélyt sem kapunk a nem felszínes ismerkedésre.
"És akkor ha párkapcsolatod alakul ki, otthon fogsz ülni?"
Sok helyre járok, de nem olyan helyek, ahol személyesen megismerhetnék új embereket anélkül, hogy ismeretlenül megszólítom őket. Számomra a "rendszeresen összejáró csoportok, klubok, közösségek" tűnnek nagyon fárasztónak.
Hogy összefoglaljam az eddigi pár válaszom a félreértések elkerülése végett:
1. Az ismeretlen leszólítását nem tekinti mindenki felszínes, erőltetett ismerkedési formának.
2. Nincs mindenkinek lehetősége az általad felvázolt "lassú, alapos" ismerkedést folytatni.
3. Nem tekinti mindenki előnyösnek az ilyen fajta lassú ismerkedést.
4. Abszolút megértem és elfogadom, hogy számodra csak ez működik, de mégegyszer, mi emberek nagyon másak vagyunk, ami nekünk jó, másnak nem biztos, hogy az.
1:
"Nagyon sokan járnak szórakozóhelyekre vagy akár bevásárlóközpontokba bárhová, és ott csak azt kell eldöntened, hogy megismernéd e! Az nem egyből kapcsolat, hanem megismerkedés!"
De értsd meg, hoyg ez túl direkt!
"Te gyakorlatilag barátságból akarsz párkapcsolatot. Mint valami templomba járó kórustag."
Igen. A lányok a jóbarátaik közül választják ki a társukat.
Ezért szokták azt mondani, hogy nem tudom, akarok-e járni, legyünk barátok!
Én se vonzódtam még sehogy máshoz férfihoz, csak régi baráthoz.
N
7: Határozottan nem!
Azzal randizok, akit már kiválasztottam maganak szerelmi társnak, akibe már szerelmes vagyok, vagy szeretm és tudom, hogy kapcsolatot akarok vele, minél hosszabbat.
Az első randi részemről azt jelenti, hogy most kezdődem a párkapcsolatomat vele.
N
10: De mi, nők, majdnem minden férfihoz vonzódunk mentálisan, és annyival barátkozunk, amennyire csak van energiánk. Én legalábbis.
És eszemben sincs párt választani közülük, nem ez a barátkozás, találkozások célja.
Az majd úgy spontán alakul, X hónap, év alatt, hogy az egyikükbe bele is szeretek, azaz testileg is vonzódok.
Nekem úgy átlagban 4-5 év alatt egyszer alakul ki ilyen vonzalom. Férfiakat meg napi többet is megismerek, egyáltalán nem párkapcsolat céljából.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!