Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit néznétek el leginkább egy férfinak, aki megszólít titeket ismerkedési szándékkal?
Erősen kopaszodik
Veled egymagas
Nem valami jóképű
Csálék a fogai
Nem nagy dumás
Beszédhibás(pösze, selypít, dadog)
Nem tud és nem is akar táncolni
Jogos gondolatok, 10-es.
Fene se tudja. Talán túl sok lánynak nem kellettem eleinte és így elment a kedvem/bátorságom a további kísérletezéstől.
Végül aztán már vártam, hogy ne is sikerüljön...
Engem a kopaszodás és a nemtáncolás egyáltalán nem zavar.
A többit nehéz így látatlanban megmondani, mert azért egy vadidegennel szemben szerintem kritikusabb az ember mint olyasvalakivel akit legalább látásból ismer.
"Az elmondottak alapján ti, lányok, nagyon is elnézőek vagytok velünk. Ez némileg ellentmond a tapasztalatoknak. "
Nem, csak a GYK-ás tapasztalatoknak.
Nekem volt kopasz és seggig érő hajú barátom is. Extra vékony és duci is. A GYK a világ torz leképezése.
13-as
Még azt is el tudom képzelni, hogy csak egy nagyon válogatott réteget veszek észre a nőkből(mondjuk 25%), akiket kb. mindenki más is és ez determinálja a végeredményt számomra.
Lehet, hogy téged észre se vennélek, pedig talán pont neked jönnék be.
Ezt a scenariót viszont nem biztos, hogy észrevenném magamon, tehát valszeg azt sem, ha kezdeményeznél.
Nem tud és nem is akar táncolni -> Ezt elnézném.
Nem valami jó képű -> Ezt is!Sose jöttek be a címlap pasik.
#14: Ez lehet. De akkor benned is van hiba, ha a válogatás fő kritériuma a megjelenés.
A személyeskedésbe meg inkább ne menjünk bele, nem rendelkezem hátrányos kinézettel, mégis nehéz normális értékrenddel rendelkező férfit találni. A felszínesség van csak mindenhol.
16-os
Én is erre céloztam, hogy bennem is lehet a hiba.
Viszont én is csak a GyK-s lányok egy visszatérő válaszát tudom mantrázni: Azt várják tőlem, hogy olyannal kezdjek, aki nem vonz szexuálisan?
Ezt a kettőt nehéz közös nevezőre hozni.
"beszédhiba (ha igényes lenne, kezeltetné...)"
Nem biztos, hogy lehet kezelni, illetve nem mindenkinek van rá pénze (felnőttkorban már nem igazán támogatja az ilyesmit a TB, szóval marad a maszek logopédus óránként min. 5000 Ft-ért és még az sem garancia semmire).
#17: "Viszont én is csak a GyK-s lányok egy visszatérő válaszát tudom mantrázni:"
Na itt a hiba. Ez nem reprezentatív. Sok az unatkozó, személyiségzavaros itt.
"Azt várják tőlem, hogy olyannal kezdjek, aki nem vonz szexuálisan? "
Nem várjuk el tőled, ez senkitől nem várható el!:)
De pl. a beszédhiba javítható, illetve a csálé fogak is, és máris jobbak az esélyeid.
A kopaszság szerintem a legtöbb nőnél nem probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!