Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha senki sem szimpatikus?

Figyelt kérdés
Már 2 éve szingli vagyok, jól nézek ki, le szoktak szólítani az utcán, ugy érzem két társkeresőn mar minden szóbajöhető férfi írt nekem, de senkivel nem érzem, hogy szívesen beszélgetnék, vagy akár lefeküdnék. Tudom, hogy nagyon bezárkóztam mostanában, és két emberen kívül minden kapcsolatom leépítettem, de egyszerűen nem élvezem a társaságukat már. Szeretnék valakit akivel jól érzem magam, ezért is társkeresőzök. Egyedül is jól el szoktam lenni, de tudom, hogy ez nincs rendben. Csak akkor beszélgetek mással, ha muszáj, kerülöm ezeket a helyzeteket. Van pszichológus ismerősöm, szintén leépítve, voltam már másiknál is, kidobott pénz volt. Szóval ez nem opció. 26/L
2016. máj. 13. 11:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
ja, igen, félreérthető voltam. Másfél éve "már" csak egy barátom volt, mert úgy be voltam zárkózva. :D
2016. máj. 13. 14:17
 22/26 anonim ***** válasza:
Több éven keresztül nincs senkim, pedig viszonylag nyitott vagyok. Szóval ne sajnáltassátok már magatokat. Szerintem ez nagyon gáz, amit csináltok...
2016. máj. 13. 14:26
 23/26 anonim ***** válasza:

Bocs, de a pszichológus nem arra való, hogy jól érezd magad, vannak a terápiának kényelmetlen részei is, ha mindig boldogságos lenne, senki nem fejlődne.

Szerintem amíg ilyen hibakereső vagy, tényleg nem vagy alkalmas kapcsolatok kialakítására...

2016. máj. 13. 14:27
 24/26 anonim ***** válasza:

# 19: társaság közepe voltam, házas is voltam. Aztán valahogy mégis romokban hevert az életem, bezárkózva, magányosan, egy idő után depressziósan.

Megvárhatod, amíg eljutsz ebbe az állapotba, de én a helyedben nem tenném.

2016. máj. 13. 14:34
 25/26 anonim ***** válasza:
# 18: értem, és abszolút megértem. Viszont azt nem értem, hogy akkor hogyan tudod kijelenteni, hogy a tudatos attitűdváltás elegendő a harmonikus párkapcsolathoz. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem elég, ugyanis a felszín alatti problémák a párkapcsolatban is felütik a fejüket (sőt, ott igazán!). Szerintem a kérdezőnek nem az a célja, hogy legyen kapcsolata, hanem az, hogy az hosszú távon is jó és működőképes legyen. Márpedig a kérdéséből olyan jellegű kötődési probléma bontakozik ki, ami egy esetlegesen kialakuló párkapcsolatban még 100 másik problémát szülne. Nyilván nem az a cél, begyűjtsön még pár kudarcot, aztán teljesen bezárkózzon, hanem az, hogy olyan kapcsolata legyen, amiben jól érzi magát.
2016. máj. 13. 14:48
 26/26 anonim ***** válasza:
Miért érzem úgy hogy te nem is akarsz változni?
2016. máj. 13. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!