Szerinted kire érdemes majd szavazni? Nekem senki sem igazán szimpatikus, és ami manapság történik az országban, azt sem nagyon értem!
Ha senki nem szimpatikus, akkor minek szavazol?
Ha valaki moslékot önt a képedbe, akkor megérdemli, hogy támogasd?
Ne a Fideszre vagy az összefogásra.
Inkább válaszd a Jobbikot vagy az LMP-t.
Légyszíves, bárkire szavazz, csak ne a Fideszre vagy az Összefogásra, mert ők a politikai elit, már 1989 óta rabolják az országot, az emberek meg képesek 4-8 évente semmi mást megszavazni, csak ezt a kettőt. Ha nem lépünk ki ebből a mókuskerekezgetésből, akkor baj lesz.
Figyelj, nekem se szimpatikus egy darab párt sem, utálok minden politikust és a politikát, de én a Jobbikra fogok szavazni, csak hogy megtörjön ez a végtelen ciklus, nem érdekel, hogy nem közgazdász-pénzügyes agytrösztök és egyfolytában zsidóznak. LMP meg azért vészes, mert az köztudott, hogy SZDSZ 2.0.
Bár szerintem hiábavaló lesz, mivel Orbánék úgy alakították a törvényeket, hogy a választások nekik kedvezzenek. De én akkor is elmegyek, csak hogy ne legyen megint 2/3-uk és garázdálkodjanak vele, valamint reménykedni tudok, hogy 2018-ra már nem kétbites szavazók lesznek narancs és vörös színekkel. Ha mégis, akkor: "Minden nemzet olyan kormányt kap, amelye megérdemel".
Készíts listát azokról akik szerinted szóba jöhetnek
Így: AZT JÓL TETTÉK EZT NEM JÓL TETTÉK
A másikról ugyanígy. Szerintem ez alapján eldöntheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!