Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem próbálkozik nálam senki?
Nem öltözködsz (és viselkedsz) túl kihívóan? Ha igen, szerintem ezért kerülhetnek a pasik, mert
a, aki párkapcsolatot keres, annak ez nagyon nem szimpi
b, feltételezik, hogy egy "ilyen jó nőnek" tutira van pasija.
Az egy éjszakás kalandokig olvastam.
Itt el is vágtad magad.
Szégyentelen vagy!
25/F
Miért hiszed azt, hogy te megérdemled mások figyelmét?
Persze gondolom most jön az, hogy "de hát én küldtem a félreérthetetlen jeleket duh", de most tényleg, tettél te valamit annak érdekében, hogy legyen kapcsolatod? Ha egy tízes skálán kellene belőnöd, hogy mennyit energiát és időt fektettél a dologba, gondolom a végeredmény inkább a nullához konvergálna, mintsem az egyhez. Azon kívül, hogy néha terpesztesz egy idegennek, csinálsz valamit, amivel fel tudod kelteni a férfiak figyelmét, vagy szerinted elég az, ha kurväként reputálod magad? Ez kb. olyan, mint amikor a teste minden négyzetcentijét teletetovált, szegecselt arcú vágott nyelvű, garázskoncerteken csápoló torz félhomunculus arról panaszkodik, hogy senki se akarja őt alkalmazni és azon töri a fejét, hogy ez miért van.
az a egy-egy ejszakas kaland egge kiabrandito
lehet hogy kielt vilagi fejed van latszik rajtad ez a....egy-egy kaland....
"Bulikon szoktam kavarni srácokkal, nagyon ritkán egy egyéjszakás kaland is becsúszik, de amúgy semmi sem történik soha."
Na ezért nem kellesz senkinek komoly kapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!