Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem próbálkozik nálam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem próbálkozik nálam senki?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok és még sosem volt barátom, még egy randira se hívott el soha senki. Bulikon szoktam kavarni srácokkal, nagyon ritkán egy egyéjszakás kaland is becsúszik, de amúgy semmi sem történik soha. Nem is voltam még szerelmes és nincs a környezetemben olyan srác aki tetszene, akivel jól el tudnék beszélgetni, sőt még fiú barátaim sincsenek.. Magabiztos vagyok, nyitott, sokat járok el itthonról, megvannak a baráti köreim, a külsőmet illetően sokat mondják hogy szép vagyok. Nem értem miért nem történt még semmi? Nem feltétlen akarnék egy kapcsolatot bármi áron, de azért megijeszt, hogy miért nem próbálkozik nálam senki.
2016. máj. 6. 20:36
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
értem ez nem túl jó dolog de ez nincs az arcomra írva! nyilván nem egy adott társaságból fekszem le mindenkivel hogy mindenki megtudja.. ezekről néhány barátnőm tud és ennyi. az lehet hogy valakinek ez nem tetszik és ezért nem akarna velem kapcsoaltot, de még a lehetőség sincs meg hogy ismerkedjek mert nem érdeklek senkit
2016. máj. 6. 21:01
 12/20 anonim ***** válasza:

nem próbálkozik nálad senki?

akkor azoknál, akik megdugnak egyéjszakás kaland címszó alatt, ott csak pusztán szétteszed a lábad és vagy beléd akad valaki vagy nem? Ő nekik nem kell probálkozniuk?

Amúgy kb ezért. Nem tudnák olyan nőt komolyan venni hosszútávon, akinek beesett vagy beesik pár egyéjszakás kaland.

2016. máj. 6. 21:03
 13/20 anonim ***** válasza:
79%
Lehet, hogy eleinte őket is komolyan érdekled, de miután rögtön széttetted nekik a lábadat, már tudják, mennyit érsz.
2016. máj. 6. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
ismét egy 4ever alone nyomi srác troll kérdése péntek este
2016. máj. 6. 21:06
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Ki ne találja már a sok rinyap.öcs (akiknek természetesen szűzlány jár, akibe csak ők márthatják bele a farkukat, mer' a lány az nem ember, neki nem lehetnek vágyai, az csak az ő tulajdonuk lehet, senki másé... persze ti dugnátok az összeset, de aki partner ebben, az qrva, aki meg nem, a r..banc vagy szűzqrva), hogy egy nőre rá van írva, hogy volt NAGYON RITKÁN egy éjszakás kalandban része, és ezért nem kezd vele senki! Nevetségesek vagytok!
2016. máj. 6. 21:16
 16/20 anonim ***** válasza:
"ezekről néhány barátnőm tud és ennyi" Ezzel a naivitással nem is baj hogy nincs komoly barátod, mert egy komoly ember nem jön össze ilyennel. :D
2016. máj. 6. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
nem tudom ez próbálkozásnak minősül-e, de azért én meghúználak 1x ennyiből is
2016. máj. 6. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Valami van, ami miatt az első pillantás, az első benyomás miatt nem lépnek.

Lehet a külsődön nincs semmi, akkor a kommunikációdon látszódik olyasmi (testbeszéd, öltözködésed, stb..)

2016. máj. 7. 03:08
 19/20 anonim ***** válasza:
En is inkabb megvarnam a bulit, komolyat minek ilyen csajjal?
2016. máj. 7. 08:47
 20/20 anonim válasza:
Úgye írtad, hogy kicsit ijesztő a kisugárzásod. Szerintem pont ezért nem mernek nyitni feléd. Szerintem ha megpróbálnád ezt a kisugárzásod kicsit elfolytani akkor lehet, hogy többen nyitnának feléd. De az is lehet, hogy írtad voltak egy éjszakás kalandjaid, és azt hiszik, hogy csak a sexre kellenél nekik
2020. febr. 25. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!