Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 feletti lányok/nők, kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok/nők, kérlek tegyétek sorrendbe, hogy mely alábbi férfitulajdonságokat vagytok hajlandóak megbocsátani, ha ismerkedésről van szó? Felülre kerüljön, amit a leginkább elnéztek.

Figyelt kérdés

- szűz még

- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen

- a szüleivel lakik

- nincs munkája

- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban

- elhízott (de nem alacsony)

- alacsony a fizetése (<120e)

- alacsony a testmagassága (<175cm)

- alacsony a végzettsége (max. érettségi)

- alacsony az IQ-ja (<100)

- nincs humora

- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra

- döntésképtelen, határozatlan

- házasságellenes

- nem akar gyereket

- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni

- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)

- nem hajlandó a házimunkára

- előfordulhat, hogy hűtlenkedik

- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle

2016. máj. 11. 11:08
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
95%
"Azért azt halkan megsúgnám, hogy rohadtul nem azért vagyok még szűz 24 évesen, mert ezt akarom, hanem mert senki nem hajlandó még randira se eljönni velem... ez eszetekbe jutott már?" - Öcsi, te azért vagy még mindig szűz, mert ezen kattogsz és hisztizel, ahelyett, hogy kilépnél a komfortzónádból és összeszednéd a tökeidet.
2016. máj. 11. 21:16
 42/54 anonim ***** válasza:

Elég nehéz ezt így sorrendbe rakni, én is inkább kategóriába sorolnám...

Ami abszolút nem lenne gond számomra:

-szűz még

-kicsi a farka

-alacsony a fizetése

-alacsony a magassága

-házasságellenes

-nem akar gyereket

Ami problémásabb lehet, de azért esélyt adnék mellette:

-szüleivel lakik

-nincs munkája

-döntésképtelen, határozatlan

-nem hajlandó összeköltözni

-nem hajlandó a házimunkára

-alacsony a végzettsége (abban az esetben gond számomra, ha azért, mert buta/nem törődött a tanulmányaival)

Ami teljesen kizáró lenne számomra:

-szexista

-elhízott (ha túlzottan!)

-alacsony az IQ-ja

-nincs humora

-nem ambiciózus

-hűtlenkedhet

-patriarchális

Viszont én különválasztanám a "nem jó az ágyban"-t és a "ritkán akar szexelni"-t, mert szerintem teljesen más a kettő. Ha számomra túlságosan ritkán akarja, akkor gond lehet belőle, nem passzolnak az igényeink, úgyhogy hosszú távon lehetnek belőle problémák. Ha viszont nem jó az ágyban, azon bőven lehet segíteni, gyakorolni, stb. Szóval az nem lenne annyira nagyon nagy gond.

2016. máj. 11. 21:20
 43/54 anonim ***** válasza:
95%

"Nehéz úgy megnyerni egy nőt, hogy az ignorál. Eddig én még csak olyannal találkoztam, aki élőben elintéz kétszavas válaszokkal, neten meg még ennyivel se"

Igen, azért, mert nem vagy megnyerő, karizmatikus, nyitott, kezdeményező, önbizalommal teli. Meddig magyarázzam még? Ha odaáll elénk egy töketlen kisfiú, persze, hogy ignoráljuk. A figyelemfelkeltés SZEMÉLYES kisugárzás,vonzóerő, akaraterő kérdése.

Pontosan ezért vannak töketlen kisfiúk és szürke kisegér lányok, akiknek nem ez az erősségük. Nem fordítva: nem azért vagy töketlen, mert ignorálnak, hanem ignorálnak, mert a te személyes, belső tulajdonságod az, hogy visszahúzódó, töketlen vagy.

"Lásd az előbbit. Nehéz elérni valamit, ha az a valami még külön, szándékosan elkerül, csak hogy ne kelljen velem találkoznia (szintén megtörtént eset alapján)."

És még nehezebb, ha csak sajnáltatod magad. Minden ember megy át csalódásokon, csak a határozottak, erősek felállnak belőle. Szerintem szarabb időszakai is voltak az életemnek,mint az, hogy veled nem áll szóba valaki egy kép alapján. Mások váláson, gyermekelhelyezésen, életközösség felbomlásán, megcsaláson, betegségen, halálon, többezer kilóméteres távolságon esnek át, és mégis felkelnek és mennek tovább. Téged meg visszautasít 2-3 nő és összetörsz, siránkozol. EZÉRT vagy még szűz...

"Extrém introvertált vagyok. Csakhogy plot twist: egyáltalán nem is akarok ezen változtatni, nekem csak ilyen lány kellene különben is."

Akkor meg min csodálkozol, ha bevallod, hogy visszahúzódó, jellegtelen vagy? Mivel kellene megfognod a másikat szerinted? A szótlanságoddal? A lesütött, félénk pillantásaiddal?

"Mindenesetre jöhetnek a privát üzenetek, mutassátok meg nekem, hogy létezik olyan lány, aki nem tűnik el, amint meglát és élőben is tud két szónál többet szólni hozzám! Itt a remek lehetőség. (Meg fogok lepődni, ha senki nem ír majd nekem. Tényleg. Ja, nem.)"

Ez most komoly, hogy annyira szánalmas vagy, hogy még kezdeményezni sem mersz, de a nőktől elvárod, hogy írogassanak neked??? Tudod: mindig annyit várj el, amennyit nyújtani is tudsz! A saját esetedben ez sajnos a 0 felé tendál.

2016. máj. 11. 21:34
 44/54 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor meg min csodálkozol, ha bevallod, hogy visszahúzódó, jellegtelen vagy? Mivel kellene megfognod a másikat szerinted? A szótlanságoddal? A lesütött, félénk pillantásaiddal?"

Senki sem mondta, hogy félénk vagyok. Közömbös vagyok mindennel és mindenkivel szemben. Ha meg félénk lennék, akkor mi történne? A félénk lányok tetszenek különben is, szóval ugyanott tartanék. Ugyanígy nem tudom, mi a baj a szótlansággal és a visszahúzódással se. Tudod, nem egyszerű ám nem visszahúzódónak lenni, ha senki nem is próbál nyitni felém. De oké, te nagyon fäszä gyerek/csaj vagy, neked sose voltak ilyen problémáid, örülök. Itt a lehetőség valakinek segíteni.

Ja, hogy az már büdös. Tudom, a "barátaimnak" is az volt. Azóta nem a barátaim, nem foglalkozok velük azóta se.

2016. máj. 11. 21:40
 45/54 anonim ***** válasza:
0%
A lepontozós brigádnak meg ismét köszönöm a közreműködését. Mivel rohadt sok a szabadidőm, így én is végigmentem az összes válaszon és MINDENKIT lepontoztam, egy kivétellel. :)
2016. máj. 11. 21:58
 46/54 anonim ***** válasza:
1.nem akar gyereket - én sem - nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3) (ez nálam pozitívum)2.alacsony a testmagassága (<175cm) - nekem is az, még így is lehet magasabb nálam, azért 170 cm alá ne menjünk:) 3. patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle 4.a szüleivel lakik - még a 20-as évek elején ez nem olyan szempont 5. nem hajlandó összeköltözni (és akkor a házimunka már mindegy is), független akar maradni - én is félnék megtenni ezt a lépést, majd együtt eljutunk arra a szintre 6. alacsony a fizetése (<120e)- ezzel csak az a baj, ha ez komplexusokat okoz neki, önmagában oké 7. kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban - ugyanaz, mint az előző pontnál 8. szűz még - u.a. + én is az vagyok 9. elhízott (de nem alacsony) - ezt igazából nem tudom beilleszteni a listába, ha nekem tetszik, akkor oké: nincs típusom: volt, hogy csontváz tetszett, volt, hogy maci 10.házasságellenes -annyira nem fontos 11. előfordulhat, hogy hűtlenkedik 12. enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen 13. nincs munkája 14.nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra 15.alacsony a végzettsége (max. érettségi) 16. nincs humora 17.döntésképtelen, határozatlan
2016. máj. 11. 21:59
 47/54 A kérdező kommentje:

45-ös

Akkor az az egy én voltam, mert a kérdezőt nem pontozhatod :P

Ez egy szabad fórum, minden vélemény szívesen látott.

Amúgy ajánlom figyelmetekbe a kérdés ikertestvérét:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2016. máj. 11. 22:01
 48/54 anonim ***** válasza:
91%
"A lepontozós brigádnak meg ismét köszönöm a közreműködését. Mivel rohadt sok a szabadidőm, így én is végigmentem az összes válaszon és MINDENKIT lepontoztam, egy kivétellel. :)" - Legyen egy jó napod, öcsi, pontozd le ezt a hozzászólást is... :-D Hátha te erre izgulsz. Én teszek a százalékokra. :-)
2016. máj. 11. 22:41
 49/54 anonim ***** válasza:
0%

@48

Engem se érdekelt egy darabig. Aztán annak ellenére, hogy 86%-kal érkeztem ide, az embereknek nem tetszettek a véleményeim és tapasztalataim (mint most is), ezért most már csak 73%-nál járok, pedig direkt új profilt regisztráltam, mert az előzőnél is ugyanez volt.

2016. máj. 11. 22:46
 50/54 anonim ***** válasza:

25 évesen:

Ezeket elnézem (nincs sorrend, hogy ezt leginkább):

- Szűz még

- Szüleivel lakik (persze, ha idővel elakar onnan jönni és nem tervez élete végéig anya kicsi fia maradni)

- Nincs munkája (persze, ha csak egy ideje nincs, de keres ezerrel, hogy legyen és nem otthon üldögél,hogy ,majd lesz valami, ráérek még stb.)

- Kicsi a farka (ha jó az ágyban mellette, akkor kit érdekel? Bár egy kissé gyanús az a 12 cm, de az állt mellette,hogy jó az ágyban..)

- Elhízott (mondjuk itt is van egy határ, tehát 200 kg-os emberrel nem járnék), de ha van rajta némi felesleg , az nem gond, én se vagyok deszka)

- Alacsony fizetés, itt kinek magas az átlag emberek között?

- 170 cm alatti már nagyon kéne, hogy passzoljon belsőleg, de 170-175 között még okés.

- Alacsony végzettség, attól még lehet értelmes, értékes ember, csak tudjak vele jókat beszélgetni s a kifejezőkészsége ne ilyen he, hő szinten legyen

- Házasságellenes

Ha megbeszélhető idővel nem probléma:

- Nem akar gyereket

Nem tudnám abszolút elnézni:

- Érzéketlen

- Alacsony IQ

- Nincs humora (valamennyi legyen, nem várok el egy mókamestert, de néha hülyéskedjen)

- Nem ambíciózus (akkor még is mit akar az élettől? Néhány célt tüzzőn már ki magának..)

- döntésképtelen, határozatlan (ha sokat gondolkodik valamin az nem baj, de tudjon már legalább idővel dönteni)

- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni (akkor minek akar barátnőt?)

- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)

- nem hajlandó a házimunkára (ha pl. szemetet sem visz ki)

- előfordulhat, hogy hűtlenkedik

- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle

2016. máj. 13. 18:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!