Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a neten\online való csajozásról, pasizásról, ismerkedésről? Próbáltátok? Mire érdemes figyelni?
Tindert meg a Hot or Not-ot próbáltam, de szart nem ér. Itt többre mentem. :D Vannak értelmes és szép lányok itt is. Meg annó ismeretlenek.com-ról is lett ismerősöm, de az az oldal már megszűnt, ha jól tudom.
Egyébként párkapcsolatom nem lett egyből sem, csak ismerősök, de az már lehet csak az én szerencsétlenségem...
24f
Próbáltam, és nem bántam meg. Lettek így kapcsolataim amikből 2 kivétellel, nem lett semmi komolyabb 1-2 hónap járásnál, avagy csak 1 randi volt pár emberrel. Ezeket chat-en, illetve netes társkeresőkön ismertem meg, de volt pl fórumról is randim.
Az egyik kivétel némileg hosszabb kapcsolat volt, majdnem 1 év, ami eljegyzésig jutott, végül szakítottam. A másik kapcsolatban pedig 5,5 éve élek, 4 éve házasodtunk össze.:) Amúgy 29 éves vagyok, a férjem 26.
Nekem holnap lesz egy randim, a loveponthurol...
40 f.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!