Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek nem lehet gyereke azt érdemes közölni az ismerkedéskor? Mennyire van így esélye a férfiaknál?
Egy gyerekkori balesetből kifolyólag nem lehet gyerekem. Amúgy ezt leszámítva teljesen rendbe jöttem, csinosnak is tartanak, tehát külsőleg sem látszik semmi. Lehet emiatt is kicsit későn kezdtem el ismerkedni fiúkkal.
Most ősszel főiskolára kerültem és van egy udvarlóm akinek úgy látom, hogy komolyan a szándékai. Nem tudom, hogy elmondjam-e ezt neki így az elején, vagy várjak ezzel még? Érdemes-e egyáltalán ezt tudatni bárkivel is?
Nem igazán tudom, hogy mi tévő legyek. Nagyon félek, hogy ez később sokkal súlyosabb probléma lesz...
Én pl még 8-10 évig nem akarok gyereket, úgyhogy ez most nekem nem szempont.
De ha mondjuk 30 éves lennék, akkor még elég fontos lenne és örülnék ha minél hamarabb megtudnám ezt valakiről.
21/F
Ha nem is az ismerkedés elején, de amikor elkezd kapcsolattá válni az ismeretség, akkor szerintem meg kell mondani.
Amúgy teljesen biztos? Mármint, sokakat megtréfált már az élet ilyen téren...
Én elmondanám már viszonylag az elején, amikor már komolyodik a kapcsolat.
Egyébként visszatérve egy előző válaszra... Nekem is van olyan ismerősöm akinek azt mondták hogy nem lehet gyereke (egyáltalán nem menstruált pl.), és mégis van egy gyönyörű kislánya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!