Érdemes a nők előtt felvállalni a múltam ismerkedéskor?
elég sok dolgon keresztül mentem az életem során, töményen felsorolva egészen irreálisan hangzana....
félek, hogy fura srácnak vagy lelki sérültnek netán elmebetegnek néznek ha tudnak rólam mindent.
eddig felvállaltam magam, de már olyan állapotban vagyok mint még soha.
20/F
ha viszont később mástól megtudja(ák) akkor meg a bizalom rendül meg
talán árnyaltan,nem részletezve mond el
En is mar nagyon sok mindenen atmentem a fiatal korom ellenere, szoval tudom mirol beszelsz. De ismerkedos szakaszba ezeket probald elrejteni. Tuti olyan dolgok, amiket csak annak erdemes elmondani akiben igazan bizol es azoknak is szep lassan. Azt tudom csak tanacsolni meg, hogy elvezd a jelent es a multon ne ragodj
21/F
épp ezaz... a mostani énem...
olyan beteges vagyok már, hogy a házból nem tudok kimenni anélkül hogy összeomlanék úgy enyhén.
röviden (kronológiai sorrendben): alkoholista apa + a nincstelen testvére - folyamatos fizikai erőszak egész kamaszkoromban
szerelmi családódások - durván zsaroló, terrorizáló volt barátnő, akinek az új f aszija meg is vert többször is
baleset - kóma, számtalan törött csont, szorongás, pánik, folyamatos hányinger... nem ment a szex, ezért az aranyosnak hitt barátnőm egy haverommal csókolózott h "nőnek érezze magát"
és most itt vagyok mint egy rakás tehénsz ar.
a baleset miatt az egyetemet is passziválnom kell szóval darabokban, sérülten szenvedek itthon megint ezzel az ordítozós alkesz bagázzsal legalább szeptemberig.
mindent megoldottam eddig, ezerszer keltem fel a padlóról és mentem tovább mert szeretek élni, de most iszonyatosan lent vagyok... talán mint eddig még sosem.
Sajnálom pajtás!
Lehet hogy a legtöbb nő el fog hajtani, de ha valaki ennek ellenére veled akar lenni akkor nagyon jól jársz.
mértékletesség.
nem szabad minden sz*rt egyből a másik nyakába önteni. De ha akarod h tudja: szép lassan lehet mesélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!