Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes a nők előtt felvállaln...

Érdemes a nők előtt felvállalni a múltam ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

elég sok dolgon keresztül mentem az életem során, töményen felsorolva egészen irreálisan hangzana....

félek, hogy fura srácnak vagy lelki sérültnek netán elmebetegnek néznek ha tudnak rólam mindent.

eddig felvállaltam magam, de már olyan állapotban vagyok mint még soha.

20/F

2014. jan. 9. 22:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben mik azok a dolgok?
2014. jan. 9. 23:00
 2/14 anonim ***** válasza:
Miért kellene bármit is elmondanod, amit nem szeretnél? Nem az a lényeg, hogy ki voltál, hanem hogy ki vagy most.
2014. jan. 9. 23:00
 3/14 anonim ***** válasza:

ha viszont később mástól megtudja(ák) akkor meg a bizalom rendül meg

talán árnyaltan,nem részletezve mond el

2014. jan. 9. 23:01
 4/14 anonim ***** válasza:

En is mar nagyon sok mindenen atmentem a fiatal korom ellenere, szoval tudom mirol beszelsz. De ismerkedos szakaszba ezeket probald elrejteni. Tuti olyan dolgok, amiket csak annak erdemes elmondani akiben igazan bizol es azoknak is szep lassan. Azt tudom csak tanacsolni meg, hogy elvezd a jelent es a multon ne ragodj

21/F

2014. jan. 9. 23:03
 5/14 anonim ***** válasza:
semmi fontosat nem szabad eltitkolni, amit pl mástól megtudhat, de ha valami benned van csak pl tegyük fel valaki öngyilkos akart lenni de letett róla azt nem kell elmondani... (csak példa volt)
2014. jan. 9. 23:04
 6/14 A kérdező kommentje:

épp ezaz... a mostani énem...

olyan beteges vagyok már, hogy a házból nem tudok kimenni anélkül hogy összeomlanék úgy enyhén.

röviden (kronológiai sorrendben): alkoholista apa + a nincstelen testvére - folyamatos fizikai erőszak egész kamaszkoromban

szerelmi családódások - durván zsaroló, terrorizáló volt barátnő, akinek az új f aszija meg is vert többször is

baleset - kóma, számtalan törött csont, szorongás, pánik, folyamatos hányinger... nem ment a szex, ezért az aranyosnak hitt barátnőm egy haverommal csókolózott h "nőnek érezze magát"

és most itt vagyok mint egy rakás tehénsz ar.

a baleset miatt az egyetemet is passziválnom kell szóval darabokban, sérülten szenvedek itthon megint ezzel az ordítozós alkesz bagázzsal legalább szeptemberig.

mindent megoldottam eddig, ezerszer keltem fel a padlóról és mentem tovább mert szeretek élni, de most iszonyatosan lent vagyok... talán mint eddig még sosem.

2014. jan. 9. 23:06
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom pajtás!

Lehet hogy a legtöbb nő el fog hajtani, de ha valaki ennek ellenére veled akar lenni akkor nagyon jól jársz.

2014. jan. 9. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
A pszichológus majd segít!
2014. jan. 9. 23:15
 9/14 Költőnő? ***** válasza:
56%

mértékletesség.

nem szabad minden sz*rt egyből a másik nyakába önteni. De ha akarod h tudja: szép lassan lehet mesélni.

2014. jan. 9. 23:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyannak akiben teljes mértékben megbízol. (ismerkedésnél nem) az ilyeneket elég a kapcsolatban majd.
2014. jan. 9. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!