Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Érdemes a nők előtt felvállaln...

Érdemes a nők előtt felvállalni a múltam ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

elég sok dolgon keresztül mentem az életem során, töményen felsorolva egészen irreálisan hangzana....

félek, hogy fura srácnak vagy lelki sérültnek netán elmebetegnek néznek ha tudnak rólam mindent.

eddig felvállaltam magam, de már olyan állapotban vagyok mint még soha.

20/F

2014. jan. 9. 22:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Elég annyit mondanod, hogy volt pár önhibádon kívüli zűrös és sötét korszak az életedben amiről nem szeretnél beszélni, biztos megérti és egyben információt is sugallsz vele.
2014. jan. 9. 23:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki szeret, nem ezzel fog foglalkozni.:) Volt barátom már az ismerkedésünk elején elmondta, hogy zűrös élete volt. Nem ezen múlt a kapcsolatunk.:) 19/L
2014. jan. 9. 23:49
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

11-essel értek egyet, semmi értelme más az ismerkedés elején ennyit és ilyesmit rázúdítani a másikra. Egyrészt azért, mert amíg nem alakult ki egy mélyebb kapcsolat, komolyabb érzelmek ő sem igazán fog ezzel tudni mit kezdeni, másrészt még te sem ismered annyira őt és egy szinte ismeretlennek nem érdemes kitálalni mindent magunkról.

Ha jól érzitek magatokat együtt, megszeretitek egymást ráérsz bővebben kifejteni, addig meg nagyon jó, amit a 11-es tanácsolt.

2014. jan. 9. 23:51
 14/14 anonim válasza:
Na mit lett a vege, összeszedted magad 2021-re?
2021. márc. 11. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!