Milyen kérdésekkel lehet bombázni a nőket ismerkedéskor, hogy ne legyen unalmas, de tolakodó sem?
Bombazni ne bombazz senkit
olyan kerdeseket tegyel fel, amikre erdekel a valasz
hát a "szia, mizu?" kérdés rögtön elsőnek szerintem a lehető legrosszabb megoldás, attól a falnak megyek.
de amúgy igaza van az előttem szólónak, ismerkedésnél nem vallatni kell, hogy te most felteszel egy kérdést, aztán ő válaszol, aztán egy újabb kérdés, aminek köze nincs a korábbihoz (pl: "mit dolgozol? -állatorvos vagyok. - mi a kedvenc kajád?"). Beszélgetni kell, ahol nem is biztos, hogy mindegyik mondatod kérdés. Sőt. A vallatás eléggé egyoldalú, és én speciel nem szoktam szeretni, ha a másik mindent tud rólam, de én róla csak azt, hogy szeret kérdezősködni.
#8. Ki mondta hogy ne kérdez vissza ha érdekel valami ? :D
Már néhányszor tapasztaltam ezt, hogy a csaj minden kérdésemre válaszolt... Konkrétan mindenre, semmi nem volt nála tabu, de csak ritkán kérdezett vissza... Ezért nem is írtam neki többet, mert túl lapos volt az egész.
Minek kell szégyenlősködni ? :D Kérdez te is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!