Kinek mi a legijesztőbb dolog, ami megtörtént vele ismerkedéskor, vagy később?
egy névtévesztés volt a leggázabb ami most eszembe jut.
ugyanúgy hívták a két csajt,egy hétig úgy beszélgettem a nővel,hogy azt hittem a bombázóval dumálok,mert őt is ismertem.
aztán amikor találkoztunk,akkor szembesültem vele,hogy bakker,ez nem az a niki...ami nem lett volna gáz amúgy,de nem volt jó csaj.
Volt hogy elkezdtem beszélgetni egy sráccal egy társkereső oldalon. Neki nem volt kint kép, ő azt szerette volna hogy először megismerjem és ne a külső alapján ítéljem el. Kedvesnek és szimpatikusnak tűnt és küldött magáról képet. Picit meglepődtem mert elég nagydarab sajnos de nagyon kedves őszinte mosolya volt így nagyon nem is tartott vissza hogy elmenjek vele randizni el is mentem de akkor elég félelmetes volt a viselkedése. Velem nagyon kedves volt szinte megkedveltem szimpatikus volt, de ahogyan beszélt az emberekkel az nálam kiverte a biztosítékot. Nagyon lekezelően bánt az egyik ismerősével aki odament hozzá nagy vigyorral hogy köszönjön neki valószínű azért mert nővel volt vagy nem tudom, de egyszerűen olyan szinten beszélt vele hogy rögtön elkezdtem félni mellette és alig vártam hogy vége legyen a randinak mert nem mertem őt otthagyni de akkor bevallotta nekem hogy azért ilyen mert nagyon sokan szívják a vérét és időként hajlamos bekattanni, hát őszintesége az ötös de én már akkor kiábrándultam belőle pedig lehetett volna valami, mert ha külsőleg nem is vágódott be de belsőleg a kedvessége nálam nagyon jó pont volt. Meg is szakadt vele a kapcsolat inkább nem kockáztattok mert én is időnként tudok bunkó lenni és jobb ha egy ilyen embert nem dühítek fel, mert egyik barátnőm ismeri őt nagyon régóta, mondta is hogy szelíd a srác meg tök jófej tud lenni csak ha konfliktusok adódnak mindig benne van a balhéban volt már rendőrségi ügye is rongálás miatt meg állítólag régen udvarolt egy lánynak aki nem őt választotta hanem egy másik srácot és a srácot akit választott a lány állítólag jól megfenyegették a haverjaival.
Állítólag már lenyugodott és megváltozott de egy ilyen ember bármikor visszatérhet a régi önmagába és féltem attól hogy ha begorombul rám abból hatalmas baj lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!