Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok/nők, kérlek tegyétek sorrendbe, hogy mely alábbi férfitulajdonságokat vagytok hajlandóak megbocsátani, ha ismerkedésről van szó? Felülre kerüljön, amit a leginkább elnéztek.
- szűz még
- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen
- a szüleivel lakik
- nincs munkája
- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban
- elhízott (de nem alacsony)
- alacsony a fizetése (<120e)
- alacsony a testmagassága (<175cm)
- alacsony a végzettsége (max. érettségi)
- alacsony az IQ-ja (<100)
- nincs humora
- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra
- döntésképtelen, határozatlan
- házasságellenes
- nem akar gyereket
- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni
- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)
- nem hajlandó a házimunkára
- előfordulhat, hogy hűtlenkedik
- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle
- nem jó az ágyban
ezek abszolút kizáró okok, nincs sorrend köztük. ha látok benne hajlandóságot a változni akarásra, akkor asok esélyt, de egyébként nem.
de szerintem ezek elég egyértelműek :D
Szerintem ezek közül a legrosszabbak (abban a sorrendben, ahogy a kérdező is kiírta őket):
-szűz még, kicsi a farka, elhízott, alacsony testmagasság, humortalan, határozatlan, nem akar gyereket, nem jó az ágyban
26/N
Én inkább csoportosítok ha nem baj.
Teljes mértékben elfogadom:
- szűz még
- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban
- alacsony a fizetése (<120e)
- alacsony a testmagassága (<175cm)
- házasságellenes
- nem akar gyereket
Talán elfogadnám:
- a szüleivel lakik
- alacsony a végzettsége (max. érettségi)
- nincs humora
- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra
- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3) - attól függ, hogy miben merül ki az, hogy nem jó
- nincs munkája
Teljes mértékben kizárt, hogy elfogadjam:
34-es
Őszintén egyet tudok veled érteni, de sem a szűz fiún, sem az alacsony srácon, sem pedig a munkanélkülin nem segít a tény, hogy nem tehet róla, nem igaz?
Soha nem volt ez mérlegelés tárgya, szóval önmagában teljesen irreleváns, hogy melyik kizáró tényező milyen okból van jelen nálad, csak a tény, hogy jelen van, így ebben a kérdésben csak számszerűsíteni akarom, hogy mi is a valós helyzet.
Amúgy ne feledd, hogy a szüzesség nincsen a homlokodra írva, ahogy a házasságellenesség sem vagy a legtöbb pont a fenti listáról.
Szóval kezdj ezzel az információval, amit gondolsz :)
Ebből ami elfogadható:
ha kicsit alacsonyabb nálam: a férjem egy 2-3 centivel alacsonyabb pl.
ha alacsony a fizetése - ideiglenesen, igyekszik képezni magát, változtatni
ha ideiglenesen nincs munkája, pl. épp munkát keres, de ha tartósan munkanélküli az nem OK
Minden más kizáró ok nálam. És 12 centis farokkal lehet, hogy nem rossz az ágyban, de engem nem juttatna el a csúcsra. Könyörgöm, az ujjam majdnem 10 centi...
"Azért azt halkan megsúgnám, hogy rohadtul nem azért vagyok még szűz 24 évesen, mert ezt akarom, hanem mert senki nem hajlandó még randira se eljönni velem... ez eszetekbe jutott már?"
Eszünkbe jutott már, és pont ezért kizáró ok egy 24 éves szűz. Mert ez más kvalitásaidat is megmutatja:
- nem vagy karizmatikus, határozott, nem tudsz kezdeményezni/megnyerni magadnak egy nőt
- nem vagy ambiciózus, mert vágysz valamire, de képtelen vagy elérni
- nem vagy képes változtatni,mert zavar valami, de nem sikerül megoldani
Ha valaki 24 éves koráig nem tudott még komoly kapcsolatot kialakítani, az szerintem gond. Méghozzá személyiségbeli.
Ugyanannyira, mint a férfiaknak, nem?
Hány félénk, "nem karizmatikus" nő sír ezen az oldalon, hogy nem talál férfit? Nekik sincs ám különb dolguk...
@37
"nem vagy karizmatikus, határozott, nem tudsz kezdeményezni/megnyerni magadnak egy nőt"
Nehéz úgy megnyerni egy nőt, hogy az ignorál. Eddig én még csak olyannal találkoztam, aki élőben elintéz kétszavas válaszokkal, neten meg még ennyivel se. Vagy akinek elküldök egy képet magamról és MICSODA MEGLEPETÉS!, eltűnik egyből. Vagy aki még külön 120 kilométert utazik miattam, és miután élőben meglát, azután nem keres többé és nem válaszol az üzeneteimre (igen, ez megtörtént).
"nem vagy ambiciózus, mert vágysz valamire, de képtelen vagy elérni"
Lásd az előbbit. Nehéz elérni valamit, ha az a valami még külön, szándékosan elkerül, csak hogy ne kelljen velem találkoznia (szintén megtörtént eset alapján).
"nem vagy képes változtatni,mert zavar valami, de nem sikerül megoldani"
Extrém introvertált vagyok. Csakhogy plot twist: egyáltalán nem is akarok ezen változtatni, nekem csak ilyen lány kellene különben is. Utálok társaságokba járni, egyáltalán nem túlzok: szó szerint fizikai fáradtságot érzek, ha 3 főnél többel kell egy légtérben tartózkodnom, és az nem hivatalos esemény - márpedig nem az esetleges sétálástól pusztulok ki.
Mindenesetre jöhetnek a privát üzenetek, mutassátok meg nekem, hogy létezik olyan lány, aki nem tűnik el, amint meglát és élőben is tud két szónál többet szólni hozzám! Itt a remek lehetőség. (Meg fogok lepődni, ha senki nem ír majd nekem. Tényleg. Ja, nem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!