Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 feletti lányok/nők, kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 feletti lányok/nők, kérlek tegyétek sorrendbe, hogy mely alábbi férfitulajdonságokat vagytok hajlandóak megbocsátani, ha ismerkedésről van szó? Felülre kerüljön, amit a leginkább elnéztek.

Figyelt kérdés

- szűz még

- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen

- a szüleivel lakik

- nincs munkája

- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban

- elhízott (de nem alacsony)

- alacsony a fizetése (<120e)

- alacsony a testmagassága (<175cm)

- alacsony a végzettsége (max. érettségi)

- alacsony az IQ-ja (<100)

- nincs humora

- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra

- döntésképtelen, határozatlan

- házasságellenes

- nem akar gyereket

- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni

- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)

- nem hajlandó a házimunkára

- előfordulhat, hogy hűtlenkedik

- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle

2016. máj. 11. 11:08
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
60%

28 éves, házas, 2 diplomás, önálló nőként korábban ezt mondtam volna:

- alacsony a fizetése (<120e) - ideiglenesen, ha igyekszik tanulni, változtatni ok

- alacsony a testmagassága (<175cm) ezzel semmi gond, a férjem kb. Ilyen magas

házasságellenes - nekem ok, számomra nem volt fontos a házasság, inkább a férjemnek

Kizáró okok:

- szűz még - ne már, ez szánalmas!

- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen - bunkók szóba sem jöttek soha! Aki nőgyűlölő legyen b**zi..

- a szüleivel lakik - önállótlan, ebben a korban ne már...

- nincs munkája - aki keres, talál....

- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban - nem tud kielégíteni

- elhízott (de nem alacsony) - igénytelen

- alacsony a végzettsége (max. érettségi) - műveletlen

- alacsony az IQ-ja (<100) - buta

- nincs humora - unalmas

- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra - lusta

- döntésképtelen, határozatlan - önállótlan, semmirekellő

- nem akar gyereket - az emberek 99%-ánál ez kizáró ok...

- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni - akkor minek akar komoly kapcsolatot??!

- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3) - akkor minek a kapcsolat? Apácának ne álljunk?

- nem hajlandó a házimunkára - tessék?? A saját lakásában majd ki takarít, ha nem ő???!

- előfordulhat, hogy hűtlenkedik - ez ugye nem komoly ???!!

- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle - nem függök senkitől és ne is képzelje ezt be magának !

2016. máj. 11. 11:44
 12/54 anonim ***** válasza:
79%

Szűz még - nem zavar.

Szüleivel lakik - ha tanul még, vagy spórol, de nem szándékozik örökre velük lakni, akkor nem probléma.

Nincs munkája - ez lehet szintén tanulmányok miatt, ha nem, akkor amennyiben tesz ellene, nem zavar.

Alacsony a fizetése - átmeneti állapotként nem zavar.

Alacsony - egyáltalán nem gond, mivel én is alacsony vagyok.

Alacsony végzettség - ha van valamiben tehetsége, és azt kamatoztatja, vagy a későbbiekben szeretné tovább fejleszteni magát, akkor nem gond.

Az összes többi kizáró ok.

2016. máj. 11. 11:47
 13/54 anonim ***** válasza:
68%

Ezeket tudnám tolerálni, én ezekkel úgy vagyok, hogy nem ragaszkodom görcsösen (talán amiatt is, mert túl sokat nyaggatott ezekkel a családom, vagy összejön, vagy nem, de fontosabb, hogy olyan párom legyen, akivel boldogok vagyunk egymás mellett):

- házasságellenes

- nem akar gyereket

Ezek esetében tudni akarnám, miért, van az a helyzet, amikor tolerálnám, és vannak olyan okok, amik miatt nem folytatnám a kapcsolatot:

- a szüleivel lakik

- szűz még

Ezeket egy adott szintig tolerálnám:

- alacsony a fizetése (<120e) (ha el tudja tartani magát, és nem tőlem várja el, hogy eltartsam, tolerálnám, de ahogy számoltam, ehhez a nettó 100ezernek meg kellene lenni, vagy óriási tartaléka kell, hogy legyen, ha ennél kevesebb - én magamat tartom el, szóval tudom, hogy kb. mennyi elég egy minimum szinthez, legalábbis ott, ahol élek)

- alacsony a testmagassága (<175cm) (nálam apám 170cm magassága az alsó határ, ezt szemmértékkel is el tudom dönteni)

- alacsony a végzettsége (max. érettségi) (ha így is megél, és nem dörgöli az orrom alá, és nem nyavalyog, tudom tolerálni, egyébként nem)

Ezeket akkor tudnám tolerálni, ha hajlandó változtatni, és nem húzza az időt a változtatással, és nem nyavalyog:

- nincs munkája (én is voltam munkanélküli, de egyszer sem sokáig, inkább elvállaltam alacsonyabb szintű munkát is ideiglenesen, és léptem tovább, míg elég jót nem találtam, hasonló hozzáállást várok el)

- elhízott (de nem alacsony) (annyit várok el, hogy normál tartományba dolgozza magát, és erre legyen is igénye, az egészségébe kerül, ha erre valaki nem figyel oda)

Ezeket egyáltalán nem tudom tolerálni:

- nincs humora

Kihagytam valamit?

31N

2016. máj. 11. 11:57
 14/54 anonim ***** válasza:
13%
Elég vicces, hogy a lányok azt szokták mondani, hogy a méret nem lényeg, de nem volt még olyan válaszoló, akinek mondjuk egy 11 cm-es farok ne lenne kizáró ok, akkor se ha amúgy minden klappol. :D
2016. máj. 11. 12:03
 15/54 anonim ***** válasza:
88%

No, megtaláltam, mi maradt ki:

De ez csak azért, mert egyik páromnál sem mértem, szóval nem tudom, nekik mekkora volt a hímtagjuk, ráadásul nem mindegy, hogy nyugalmi vagy izgalmi állapotról beszélünk. Úgyhogy ezt nem tudom, hogy kizáró tényező-e. Én azt látom, hogy ezen a méreten inkább a férfiak rugóznak többet. Egyébként meg az az ideális, ha passzol a nő adottságaihoz, mivel pl. ha egy nő nagyobb méretekkel rendelkezik, nem biztos, hogy a kisebb méretet ugyanúgy érzi, és egy kisebb méretekkel rendelkező nőnek meg a nagy méretekkel lehet fájdalmassá tenni az együttlétet. Egyik sem jó, ha belegondoltok. Szóval az általános méretektől sokkal fontosabb, hogy a partnerek méretei szinkronban legyenek egymással.

2016. máj. 11. 12:10
 16/54 anonim ***** válasza:
65%

Ami nem zavar:

- szűz még

- szüleivel lakik - ha nem anyuci pici fia, akkor nem gáz

- nincs munkája - ha csak ideiglenesen nincs, és keres, akkor nincs gond

- alacsony a fizetése - tudja eltartani magát és kész

- alacsony a testmagassága - 170 felett legyen azért, én annyi vagyok.

- elhízott - ha belátja, és dolgozik rajta/ellene, akkor oké

A farokméret nem tudom, egyik partneremnek se mértem, fogalmam sincs milyen a 12 cm-s.

A többi egyértelmű kizáró ok. Még a házasságellenes és az, hogy nem akar gyereket, elhiszem hogy oké sokaknak, de a többit nem értem, hogy hogy fogadná el bárki :D

22L

2016. máj. 11. 12:17
 17/54 anonim ***** válasza:
7%
Szanalmas a szuzesseg? Eleg szanalmas a gondolkodasmodod
2016. máj. 11. 12:28
 18/54 anonim ***** válasza:
79%

Ami belefér:

- alacsony a testmagassága

- kicsi a farka, de nem rossz azért az ágyban

- alacsony a fizetése (Azért legyen ambíciózus. Én is lassan lépkedek a "ranglétrán", de lépkedek, és nem szándékozom életem végéig 120 ezret keresni.)

- alacsony a végzettsége (ezen bármikor lehet változtatni, csak elhatározás kérdése)

- szűz még

- házasságellenes (én sem a gyűrűtől teszem függővé a boldogságot)

- szüleivel lakik (ez csak akkor nem kizáró, ha idővel összeköltözünk)

- nincs munkája (természetesen ez csak akkor megbocsájtható, ha tesz azért, hogy legyen munkája - én se várom el, h eltartsanak, és nem is fogok hosszú távon eltartani egy felnőtt, munkaképes embert, aki nem akar dolgozni)

Talán megbocsájtható, ha nagyon odavagyok érte:

- elhízott (persze akarjon fogyni, és tegyen érte - én sem vagyok hájas, és a lehetőségeimhez képest igyekszem sokáig vonzó maradni)

- nem jó az ágyban (ezen lehet változtatni, ha akar "tanulni")/ritkán akar szexet (nekem sem a szexből áll egy kapcsolat)

- nem akar gyereket (a szülésen kívül ezer alternatíva létezik a "kiteljesedésre", ráadásul gyerekekkel dolgozom, ott "megvan az adag" x))

- Nincs humora (egy hosszú kapcsolatban észrevétlenül is összecsiszolódik=változik a két ember. A humor pont egy ilyen "könnyen változó" dolog: nincs genetikailag kódolva, az ember élethelyzetétől, környezetétől függ.)

- Nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni (ezt nyilván nem anyu szoknyája mellől mondogatja - úgy elég vicces lenne -. Igazából ez a kapcsolat jellegétől függ... el tudok képzelni olyan kapcsolatot, ami úgymond "lazább", és mindketten "függetlenek maradunk" benne.)

Ami azonnali kizáró ok:

- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle (az ilyen - kisebbségi komplexusát rajtam levezetni akaró - szerencsétlennel a cipőm sarkát szeretem éreztetni a golyóiban/torkában. Arról nem is beszélve, hogy aki egy másik felnőtthöz így áll hozzá, az vajon hogyan bánhat egy gyerekkel... belegondolni is rossz.).

- nem hajlandó a házimunkára (nyilván ezt nem úgy képzeli, hogy ő eltart engem, én meg tolom a házimunkát, mert lesz rá időm... amíg én ugyanannyit - vagy többet - dolgozom, mint ő, addig szó se lehet arról, hogy majd én egyedül ganézok munka után kettőnk helyett. Hol él az ilyen, te jó ég...?)

- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, blabla... (tehát akkor csak enyhén nézi le a nőket, nem nagyon... f.@sza.)

- alacsony az IQ-ja

- nem ambíciózus, szarik a dolgokra

- döntésképtelen, határozatlan (Egy felnőtt ember ne legyen ilyen.)

26/N

2016. máj. 11. 12:36
 19/54 anonim ***** válasza:
93%

Nem tudom ezt ilyen formában sorrendbe rakni, de azért megpróbálok érdemleges választ adni. A lentiek nem lesznek sorrendben kategóriánként, de teszek mellé magyarázatot, hátha azzal árnyaltabb képet kapsz.

Ami nem zavarna egyáltalán:

*házasságellenes, nem akar gyereket - számomra nem fontos a papír, semmi jelentősége (egyébként sosem terveztem házasságot, mégis férjnél vagyok, méghozzá azért, mert a férjemnek ez fontos volt, nekem pedig nem számít a papír, de az ő boldogsága igen), gyereket pedig én sem szeretnék

* alacsony a végzettsége (max. érettségi) - nem attól lesz valaki értékes a szememben, hogy milyen végzettsége van, ill. ha talpraesett és ambíciózus, csak fiatalkorában ez még nem volt benne, akkor el tud jól boldogulni azzal is. Később is be lehet a tanulást pótolni, ha az emberben benne van a fejlődés iránti igény, én is csak most, közel a 30-hoz fogom letenni az első diplomám, így alakult az élet (szerencsére ettől függetlenül igen jó és jól fizető állásom van, de ez a nyelvtudásomnak és a kitartásomnak köszönhető)

*elhízott - alapból a mackós férfiak tetszenek, de volt kifejezetten kövér barátom is, aki a kapcsolatunk alatt (mindenféle b-szogatás nélkül) leadta a felesleget. Le lehet fogyni, ha akar az ember (most itt nem a betegség miatti elhízásra gondolok persze), tudnám benne támogatni

*kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban - abban az esetben, ha emiatt nincsnek komplexusai, amiket rajtam ver le. Exemnek is 11-12 cm körül volt, baromi jó volt a szex így is, de ő sosem tudta magát elfogadni, folyamatosan balhézott velem, féltékenykedett mindenkire, minden alkalommal a fejemhez vágta, hogy megcsalom, mert nekem nagyobb kell (szó sem volt erről), ez csodásan tönkretette a kapcsolatunk

*alacsony a fizetése (<120e) - ha szorgalmas, dolgozik, de nem keres jól, de el tudja magát tartani, tud beleadni a közösbe és nem rajtam akar élősködni, akkor egyáltalán nem zavar. Amúgy sem szoktam rákérdezni emberek anyagi helyzetére. Jó a fizetésem, nem szorulok arra, hogy eltartsanak vagy bármit megvegyenek nekem (ezektől irtózom), a férjem pl. most részmunkaidőben dolgozik a fizum kevesebb, mint feléért, mert visszament tanulni, én pedig maximálisan támogatom.

Ami zavaró, de nem feltétlenül kizáró ok (ill. szituációfüggő):

* enyhén szexista, de nem nőgyűlölő - nem zavarna túlzottan, amennyiben nem próbál emiatt lenézni vagy megalázni bármilyen formában.. magam is szoktam szexista poénokon nevetni, amíg nem sértő meg övön aluli, addig nincs vele bajom

*a szüleivel lakik - ha valamiért olyan élethelyzetben van, hogy ez volt a legjobb megoldás, nem zavarna. Ha mamahoteles anyucipicifia, akinek semmi igénye önállóságra, akkor nem egymás mellet van a helyünk

*nincs munkája - a mai világban bárki elvesztheti a munkáját, ha keres, próbálkozik, nem adja fel, akkor semmi gond, támogatom benne, de ha csak ül otthon a tökeit vakarászva és várja a csodát, akkor esélytelen

*alacsony a testmagassága (<175cm) - magam is elég magas vagyok, és a magas férfiak valóban előbb felkeltik az érdeklődésem, de önmagában ez nem szempont, nem a kinézete miatt leszek együtt valakivel. Volt velem egymagas és nálam alacsonyabb barátom is, nem a levegőbe beszélek

Ami kizáró ok:

* nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni (az embernek simán lehet magánszférája akkor is, ha valakivel együtt él)

* nem hajlandó a házimunkára - mi vagyok én, házicseléd?

* patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle - teljességgel kizárt, hogy egy ilyen emberrel éljek, aki nem kezel egyenrangú partnerként, annak nincs helye az életemben

* alacsony az IQ-ja (<100)

* nincs humora

* nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra

* döntésképtelen, határozatlan

* nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)

* előfordulhat, hogy hűtlenkedik

Utolsó hatot magyarázni sem kell. Egyet nem tudtam hová tenni, mégpedig azt, hogy szűz még - nem szeretnék megint x év után abba a helyzetbe kerülni, hogy a másik rájön, hogy mással is kipróbálná, viszont ha ez az egyetlen "hibája", emiatt nem utasítanám el szerintem.. de őszinte leszek, nem tudom, hogy reagálnék.

27N

2016. máj. 11. 12:41
 20/54 anonim ***** válasza:

- alacsony a fizetése (<120e)

- nincs munkája (de keres)

- szűz még

- a szüleivel lakik (de el akar költözni)

- alacsony a testmagassága (<175cm)

(ezt azonnal látom, a péniszméretet viszont nem, csak ezért nincs előrébb a listában)

- elhízott (de nem alacsony)

(ha macis, tök oké, de nem bánnám, ha izom is lenne a háj alatt)

- alacsony a végzettsége (max. érettségi)

(ha megvan a magához való esze, és tenni akarás benne, és okkal nem végzett el magasabb iskolát)

Kizáró okok:

(Én is nyitott és független vagyok, de nem elköteleződni képtelen...Fontos, hogy jól érezzük magunkat egymás társaságában és nekem ebbe a minőségi beszélgetéseket és a szórakozás is beletartozik...)

- nincs humora

- házasságellenes

- nem akar gyereket

2016. máj. 11. 12:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!