Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 feletti lányok/nők, kérlek tegyétek sorrendbe, hogy mely alábbi férfitulajdonságokat vagytok hajlandóak megbocsátani, ha ismerkedésről van szó? Felülre kerüljön, amit a leginkább elnéztek.
- szűz még
- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen
- a szüleivel lakik
- nincs munkája
- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban
- elhízott (de nem alacsony)
- alacsony a fizetése (<120e)
- alacsony a testmagassága (<175cm)
- alacsony a végzettsége (max. érettségi)
- alacsony az IQ-ja (<100)
- nincs humora
- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra
- döntésképtelen, határozatlan
- házasságellenes
- nem akar gyereket
- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni
- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)
- nem hajlandó a házimunkára
- előfordulhat, hogy hűtlenkedik
- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle
Ami nem zavarna:
- szűz még
- a szüleivel lakik
- kicsi a farka
- alacsony a végzettsége
- házasságellenes
Ami akkor nem zavarna ha akarna változtatni és tenne érte:
- nincs munkája
- elhízott
Ami kizáró ok lenne mindenképpen:
- enyhén szexista
Na a nőket bármennyire is lenéző pasikat nem bírom elviselni, volt már szerencsém hozzá.
-nem akar gyereket( mivel én mindenképpen szeretnék egyszer így max. rövid ideig tartó kapcsolatról lehetne szó, komolyról nem.)
-Nem jó az ágyba (az ,hogy elég a havi 3, még beleférhet ha az minőségi, de ha az is pocsék ,kizáró ok)
-alacsony az IQ -ja ,a butaság idegesítő.
A többi dolog helyzettől függ, kérdés mivel kompenzálná, meg mennyire akarna, tudna fejlődni.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Én sokat tanultam belőlük.
Csak pár megjegyzés.
A farokméretet természetesen erektált állapotra kell értelmezni.
A testmagasságot illetően nem az a kérdés, hogy valóban alacsony-e a 175, hanem hogy a válaszoló számára az-e.
Meglehet azonban helyesebb volna azt kérdezni, hogy a válaszolónál alacsonyabb testmagasság elfogadható-e?
Ha valaki úgy érzi, hogy volna még hozzáadható pont a listához, kérem jelezze.
Ami nálam kizáró ok:
- szexista
- patriarchális
- hűtlen
- nem hajlandó összeköltözi
- nem segít a házimunkában (teljes munkaidőben dolgozó nő vagyok, nem htb)
- nem ambiciózus
- házasságellenes
- ritkán akar szexet és/vagy nem passzolunk az ágyban
ami körülményektől függően lehet kizáró ok,ill. rezeg a léc:
- a nincs munkája abban az esetben, ha nem is erőlteti meg magát érte és nem tanul (ha vki épp munkakereső fázisban van és vannak reális tervei, az nem baj)
- alacsony fizetés fizikai közmunkás fizetés esetén zavarna, amúgy nem
- alacsony IQ (alacsony IQ-júak közül is van rendes meg aki nem annyira buta, meg van, aki olyan buta, mint a föld - utóbbit nem szeretném)
- nincs humora (nem annyira gáz, mint az elsőben felsoroltak, de azért zavaró lenne)
- szüleivel lakik akkor, ha nem lenne hajlandó onnan elköltözni belátható időn belül
amiről nem tudom:
- kicsi a farka (összesen eddig egy emberrel feküdtem le, az övét sem mértem centivel, és nem vagyok jó becslésben)
A többi olyan, hogy van pár, ami nem ideális, de azért megbocsátható. A túlsúly, alacsonyság (ha nem törpenövésű), szűzség nem zavarna. Ha érettségi mellett olvasott, művelt, az sem zavarna, ha nincs más képesítése.
- kicsi a farka (<12cm), de nem rossz azért az ágyban
- szűz még
- a szüleivel lakik
- nem akar gyereket
- nincs munkája (ha legalább keres nem gond)
- alacsony a végzettsége (max. érettségi)
- alacsony a fizetése (<120e)
- elhízott (de nem alacsony)
- alacsony az IQ-ja (<100)
- nem jó az ágyban/ritkán akar szexet(<havi 3)
- nem hajlandó összeköltözni, független akar maradni
- házasságellenes
- patriarchális és szereti éreztetni, hogy függsz tőle
- nem ambiciózus, csak simán szarik a dolgokra
- enyhén szexista, de nem nőgyűlölő, csak érzéketlen
- nincs humora
- döntésképtelen, határozatlan
- előfordulhat, hogy hűtlenkedik
24N
Ezt a kérdést totál felesleges volt feltenni.
Eleve azért mert 1) jó pár gondolat egymásra épül, pl. aki nem ambiciózus az megelégszik a kis fizetéssel és akkor lehet nincs elég pénze elköltözni ezért élhet a szüleivel...
A mai magyar ember életét a pénz határozza meg, az viszont nem terem csettintésre, szükség van egy jó munkára, a jó munkához meg normális iskolai végzettségre, ahhoz pedig műveltségre, a műveltség meglétéhez akaraterőre. Egy kiegyensúlyozott ember aki boldog és elégedett, szívesebben részt vesz egy családalapításban, gyereknevelésben, és pláne ha ennyire jó az egzisztenciája akkor a szebb lányok is felfigyelhetnek rá, tehát egy szép lánnyal ki ne akarna szexelni? a buzhik mondjuk
2) azért sincs értelme ennek a kérdésnek mert ezeknek egy része genetika alapján örökölhető, így az ember nem tehet arról hogy kicsi a farka vagy alacsony, de arról sem, hogy milyen családba születik be, pl. aluliskolázott szülők gyereke lesz és nincs pénze tanulásra így lesz buta
25-ös
Nem értek egyet.
Lehet valaki nem ambiciózus, mert gazdag a családja.
Lehet nem tud elköltözni a szüleitől, mert ő látja el őket(betegek).
A sok pénzhez nem kell iskolai végzettség, lásd a tipikus vállalkozói rétegünket.
A magas végzettséghez nem kell műveltség, lásd a büfészakokat.
Egy kiegyensúlyozott boldog ember nem akar feltétlenül gyereket, családot, nincs összefüggés.
aki nem akar gyakran szexelni, az nem feltétlen a szép lány hiánya miatt lesz. Lehet szervi baja, stresszes élete vagy csak simán nem jellemző rá a túlfűtöttség.
Senki sem kérdezte, hogy a fent említett rossz tulajdonságokra kinek milyen mentsége van.
Egyetlen alacsony férfi sem akart alacsony lenni, de én még nem találkoztam nővel, aki ezen logika mentén elnézte volna az alacsonyságot.
Ugyanez igaz a legtöbb rossz tulajdonságra, mivel logikusan senki sem akar magának rossz tulajdonságokat, de ettől még ezek alapján meg vagyunk mind ítélve.
Ez van.
Az utolsóval én sem tudok egyetérteni!
"2) azért sincs értelme ennek a kérdésnek mert ezeknek egy része genetika alapján örökölhető, így az ember nem tehet arról hogy kicsi a farka vagy alacsony, "
Persze, de pont ez a kérdés, hogy ez kinek gond. A nők is mind mások genetikailag, van pici, duci, vékony, magas, lapos, telt, minden. És van, akinek kicsi a 12 cm-s farok másnak meg épp jó. Ez épp egy felmérés, tehát teljesen jogos a kérdés.
"de arról sem, hogy milyen családba születik be, pl. aluliskolázott szülők gyereke lesz és nincs pénze tanulásra így lesz buta"
Ez nettó baromság. Az egyik legjobb barátnőm olyan családba született, ahol az apa munkanélküli alkoholista, az anya postás volt. Néha enni se volt mit, de a tanulás nem ennek a függvénye! Kiváló átlaggal jutott be az ELTE-re, később 2x is külföldi ösztöndíjat nyert el. A tanulás csak AKARAT ÉS SZORGALOM, nem pénz kérdése! Az első diploma és tengeteg szakképzés megfelelő jegyekkel továbbra is ingyenes!
értem, és akkor le is kellett szavazni egyből
na ezért utálom ezt az oldalt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!