Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor én elég rosszul vagyok összerakva?
Kiírtam egy kérdést, hogy a huszonéves lányoknak mennyire fontos a szex. Szinte egytől egyig az volt a válasz, hogy nagyon és hogy gyakran, akár naponta többször is igénylik. Ideális esetben ezzel én is így volnék, de voltak olyan esetek amikor ez nem volt megoldható. Mostanság ez nem lenne gond, de tényleg ettől függ manapság egy kapcsolat? Ha három napig nincs szex akkor megcsal a lány vagy szakítunk? Mert velem ez történt. Bármennyire is szerettem, nem számított. Volt egy olyan időszakom amikor rengeteget dolgoztam reggeltől estig és szinte úgy estem be az ágyba mellé. Ez néhány hétig tartott, de már hónapokkal előtte szóltam, hogy abban az időszakban ez várható, mert mindennek határidőre el kell készülni. Ettől függetlenül én nagyon szerettem. Kedveskedtem neki, amikor csak lehetett mindig mentünk valamerre, folyamatosan a közös programokat terveztem ha 2 percem volt egy nap már csak a közös dolgainkkal foglalkoztam. De este 10 után egy 2-3 órás beszélgetés és hajnal 1-kor egy 3-ig tartó szex már nem fért bele úgy, hogy én 6-kor kelek és 40 fokban este 10-ig dolgozom másnap újra. Egy pici megértés szerintem nekem is járt volna, mert semmi mást nem akartam volna csak pihenni, ami minden ember alapvető lételeme. Most itt ebbe nem szeretnék jobban belemenni, de akit érdekel annak privátba leírhatom a történetet.
Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy hova lettek az ilyen dolgok, hogy közös séták kézen fogva, kirándulások, új helyek felfedezése.. erdőn mezőn kilátóktól a völgyek mélyén csordogáló kispatakig. Sütögetés a tűz mellett, s közben beszélgetni a csillagos ég alatt, ölelkezni a balaton partján, összebújva filmezni otthon vagy csak úgy simán a moziban, közösen kísérletezni a konyhában, együtt nevetni a semmin is, a barátokkal közösen beülni valahova közös vacsira vagy csak úgy italozni. Különböző eseményekre elmenni néha, már csak az együtt töltött idő és az újdonságok miatt is. Az ilyen és hasonló dolgok nekem nagyon hiányoznak. A közös élmények. Manapság valamiért szinte minden a szexről szól. Szóval ha valamiért egy időre kimarad pár napig a szex akkor már nem is lehet kibírni? Még úgy sem, hogy mellette vannak itt felsorolt vagy hasonló más dolgok? Nekem a lány kell és a szeretete, nem csak egy lyuk. Ez már olyan nagy dolog manapság?
10-es köszi, egy mosolyt ért a hozzászólásod :)
Én nem várnám el ezeket a sütős főzős dolgokat, de jól esik ha a lány is gondol rám.
Nálam évente néhányszor van csak ilyen de ezek a dolgok általában előre kiszámíthatók.

Alapjáraton véve a hozzászólásaidat is elolvasta, tényleg a hölggyel nem stimmelt valami. Vannak ilyen fura személyiséggel rendelkező emberek.
Nincs este szex, bevágja a durcit amikor reggel közelednél, hogy akkor most se lesz.
Ez mi, kb mint egy tini kislány első kapcsolatában, és még azok se csinálnak ilyet szerintem...
Rossz társat választottál, de van ez így, nem tudhatod előre, hogy milyen lesz a másik mellett hossztávon egy kapcsolatban :)

Az én párom minden hónapban egy hetet ügyelettel tölt, ilyenkor itthonról is dolgoznia kell. Lassan két éve élünk együtt, ebből kb. másfél éve dolgozik így. Ilyenkor nyilván nem, vagy csak nagyon-nagyon ritkán jut alkalom szexre, mégsem lépek félre és nem is szakítok. A kezdetektől fogva elfogadtam, sőt, igyekszem levenni a válláról a terhet, amennyire tudom. De szerintem ez lenne a normális. A leírtak alapján a te volt barátnőd éretlen egy komoly kapcsolatra, és nem becsülte meg az értékeidet.
27/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!