Mással is volt így, vagy csak én vagyok rosszul összerakva?
Mi se terveztük. Az elején nekünk is kétségeink voltak. A 7hetes uh-ról bőgve jöttem ki ahogy megláttam. Azóta már egyre jobban várjuk a csöppséget. Hiába nem tervezett, mégis az ember utodjárólvan szó. Kellemes babavárást :)
17+5hkm
Én is ugyanígy voltam.Nem terveztük a babát,csak 1 év múlva szerettünk volna,mivel nem volt bejelentett munkahelyem. Tejesen kétségbe voltam esve,hogy gyesből hogy fogunk neki mindent megvenni,stb...
Szerencsére a férjem cseppet sem aggódott,nyugtatgatott...
Nálam is később jöttek a mély érzések.
Már 4 éves.Az életem üres lenne nélküle.A legnagyobb csoda a világon a gyerek.Nehézségekkel jár,de kárpótol a sok kis aprósággal,amit ad.Legyen az egy puszi,egy ölelés,egy mondat,egy rajz vagy akár csak egy mosoly...
Most várom a 2. gyerkőcöt.35.héten vagyok.Terveztük,fél évet vártunk rá.Az első perctől kezdve örültem neki és csepp kétely nem volt bennem azóta sem. :-)
Bocsi,hogy hosszúra sikeredett... :-) Boldog babavárást és babázást nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!