Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mással is volt így, vagy csak...

Mással is volt így, vagy csak én vagyok rosszul összerakva?

Figyelt kérdés
Véletlen babó a mienk, és bár mindig is akartam gyereket, mikor pozitív lett a tesztem kétségbe estem. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy szeretem, vagy hogy kötődök hozzá, abortuszon is gondolkoztunk a párommal, de úgy éreztem, ez nem tehetem, nagyon élni akar ez a kisember. Tegnap viszont 13+3 hetesen ahogy láttam hogy kapálódzik a magzatvízben majdnem elsírtam magam. Azóta másra sem tudok gondolni, csak arra milyen édesen kalimpál a csöpp kezeivel. Teljesen elolvadtam, úgy érzem mindennél jobban szeretem őt. Más is érzett így?
2015. szept. 18. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze. Én is éreztem így, bár az abortusz nem merült fel, mert nagyon rég vágytunk rá. De éppúgy meg volt a pánik, és a lelkesedés is. Második babánál is :D Ezek teljesen természetes érzések. Adj időt magatoknak és jönni fognak még további érzések is. Mióta gyerekeim lettek amúgy egy bőgőmasina vagyok, iszonyú kis dolgokon is meg tudok hatódni. :) pedig kemény nő voltam előtte. Nagyobb tragédiákon is simán túljutottam. Most meg egy puszitól kenyérre lehet kenni :))) ejj, mi minden vár még rátok! :) Fantasztikus élményekkel lesztek gazdagabbak a következő években! :))) Élvezd ki! :)
2015. szept. 18. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem tervezetten esik teherbe, ez teljesen normális, hogy később kezd hozzá kötődni, ha ez megtörténik egyáltalán... Örülök, hogy megszeretted a kis bébikét. Ez az élet legcsodálatosabb dolga, anyává lenni, ugye? :) Boldog babavárást!
2015. szept. 18. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok! :)
2015. szept. 18. 17:55
 4/5 anonim válasza:

Mi se terveztük. Az elején nekünk is kétségeink voltak. A 7hetes uh-ról bőgve jöttem ki ahogy megláttam. Azóta már egyre jobban várjuk a csöppséget. Hiába nem tervezett, mégis az ember utodjárólvan szó. Kellemes babavárást :)

17+5hkm

2015. szept. 18. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy voltam.Nem terveztük a babát,csak 1 év múlva szerettünk volna,mivel nem volt bejelentett munkahelyem. Tejesen kétségbe voltam esve,hogy gyesből hogy fogunk neki mindent megvenni,stb...

Szerencsére a férjem cseppet sem aggódott,nyugtatgatott...

Nálam is később jöttek a mély érzések.

Már 4 éves.Az életem üres lenne nélküle.A legnagyobb csoda a világon a gyerek.Nehézségekkel jár,de kárpótol a sok kis aprósággal,amit ad.Legyen az egy puszi,egy ölelés,egy mondat,egy rajz vagy akár csak egy mosoly...

Most várom a 2. gyerkőcöt.35.héten vagyok.Terveztük,fél évet vártunk rá.Az első perctől kezdve örültem neki és csepp kétely nem volt bennem azóta sem. :-)

Bocsi,hogy hosszúra sikeredett... :-) Boldog babavárást és babázást nektek!

2015. szept. 20. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!