Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is így van ezzel vagy csak én vagyok rosszul összerakva?
Előző válaszoló vagyok még...
Az ilyenek a legnagyobb esetben nem olyan könnyen múlik el! Meg erre nem olyan egyszerű a válasz, ha majd idővel elmúlik. Nem múlik el, csak éppen az illető bemagyarázhatja magának, hogy már semmi nincs és tényleg elmúlott. Aztán egy váratlan pillanatban hatalmasat koppan, mert rájön, hogy nagyon nem múlott el, nem felejtette el.
De van olyan oldala is ennek, hogy tényleg beválik az, hogy idővel elmúlik. Erre nagyon kicsit az esély, mert azért gondolkodjunk, hé! Ha valakit zavar az, ha a volt pasija mással jár, akkor szinte teljesen biztos, hogy még nem lépett túl a srácon! Persze egyszer előbb-utóbb meg kell tenni, de amíg így áll a dolog, kicsi rá az esély, hogy az idő segíteni fog.
mivel csak 3 hónapja vagyunk külön szerintem ez még belefér. érzelmek nélkül is. igazából nem is féltékeny vagyok, hanem zavar hogy mással van. igaz én is mással vagyok, de akkor is... tudom hogy ez nem kapcsolódik a kérdésemhez, de a vége fele ivott, bunkó volt, féltékeny volt, nem mentünk sehova, nem volt hajlandó elmenni dolgozni,inkább eladta a cuccait maga körül, olyan emberekkel haverkodott akikkel nem lett volna szabad (ez miatt rendőrségi ügye is lett)
és még nagyon sokáig sorolhatnám a dolgait. ugyhogy tudom hogy jol döntöttem. nekem ilyen élet nem kell. bele sem kellett volna kezdenem.
de ezektől függetlenül rossz érzés hogy mással van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!