Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akkor én elég rosszul vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor én elég rosszul vagyok összerakva?

Figyelt kérdés

Kiírtam egy kérdést, hogy a huszonéves lányoknak mennyire fontos a szex. Szinte egytől egyig az volt a válasz, hogy nagyon és hogy gyakran, akár naponta többször is igénylik. Ideális esetben ezzel én is így volnék, de voltak olyan esetek amikor ez nem volt megoldható. Mostanság ez nem lenne gond, de tényleg ettől függ manapság egy kapcsolat? Ha három napig nincs szex akkor megcsal a lány vagy szakítunk? Mert velem ez történt. Bármennyire is szerettem, nem számított. Volt egy olyan időszakom amikor rengeteget dolgoztam reggeltől estig és szinte úgy estem be az ágyba mellé. Ez néhány hétig tartott, de már hónapokkal előtte szóltam, hogy abban az időszakban ez várható, mert mindennek határidőre el kell készülni. Ettől függetlenül én nagyon szerettem. Kedveskedtem neki, amikor csak lehetett mindig mentünk valamerre, folyamatosan a közös programokat terveztem ha 2 percem volt egy nap már csak a közös dolgainkkal foglalkoztam. De este 10 után egy 2-3 órás beszélgetés és hajnal 1-kor egy 3-ig tartó szex már nem fért bele úgy, hogy én 6-kor kelek és 40 fokban este 10-ig dolgozom másnap újra. Egy pici megértés szerintem nekem is járt volna, mert semmi mást nem akartam volna csak pihenni, ami minden ember alapvető lételeme. Most itt ebbe nem szeretnék jobban belemenni, de akit érdekel annak privátba leírhatom a történetet.

Igazából csak az lenne a kérdésem, hogy hova lettek az ilyen dolgok, hogy közös séták kézen fogva, kirándulások, új helyek felfedezése.. erdőn mezőn kilátóktól a völgyek mélyén csordogáló kispatakig. Sütögetés a tűz mellett, s közben beszélgetni a csillagos ég alatt, ölelkezni a balaton partján, összebújva filmezni otthon vagy csak úgy simán a moziban, közösen kísérletezni a konyhában, együtt nevetni a semmin is, a barátokkal közösen beülni valahova közös vacsira vagy csak úgy italozni. Különböző eseményekre elmenni néha, már csak az együtt töltött idő és az újdonságok miatt is. Az ilyen és hasonló dolgok nekem nagyon hiányoznak. A közös élmények. Manapság valamiért szinte minden a szexről szól. Szóval ha valamiért egy időre kimarad pár napig a szex akkor már nem is lehet kibírni? Még úgy sem, hogy mellette vannak itt felsorolt vagy hasonló más dolgok? Nekem a lány kell és a szeretete, nem csak egy lyuk. Ez már olyan nagy dolog manapság?

2016. máj. 6. 16:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
olyan embert kell keresni, akivel az elveitek meg a szükségleteitek 1 szinten vannak. Probléma megoldva.
2016. máj. 6. 16:56
 2/19 anonim ***** válasza:
91%
Ne haragudj, de nem értem a logikádat. Reggeltől estig dolgoztál és hazaestél, ergo akkor más közös program sem fért bele, nem? Akkor miért állítod a szexszel szembe a kirándulást, mozit, stb.? Ha az belefér, akkor a testiségre is van idő, nem? (Nappal is lehet csinálni mondjuk...) Szerintem nem a szex hiányzott neki, hanem úgy minden...
2016. máj. 6. 17:05
 3/19 A kérdező kommentje:
Itt nem csak a programokról van szó. Apró kis kedvességek. Valami kis meglepit mindig vittem neki akkor is ha dolgoztam. Kedvenc csokiját vagy bármi egyebet. Vagy ha nem ilyen, akkor reggel forró kakaóval ébresztettem amit imádott... hasonló dolgok. Volt olyan, hogy betervezett program helyett maradtunk otthon szexelni de fentebb is írtam, hogy ez egyrészt nem volt mindig így, másrészt már hónapokkal előtte tudta, hogy ez lesz. Ettől függetlenül nagyon jól tudta, hogy szeretem és egyébként is mindenben segítettem. Nem fogom részletezni de tényleg. Munkahelyet kerestem neki, suliban segítettem, egészségügyi dolgokban, pénzügyileg, mindenhogy. Akkor ő már nem dolgozott. Tudom, hogy megviselte az a tizen X nap amikor szinte egész nap nem látott de kommunikáltunk napközben is és akkor sem maradt el a szex sem csak ritkábban volt. De tudta azt is, hogy azért lett így kitalálva, hogy utána a sok pihenőnap és szabadság összeadódjon, így 16 napot együtt tölthettünk volna bárhol úgy, hogy közben a munka szót is elfelejthetem. El is volt tervezve a közös program, de legutolsó napon, tehát a közös program előtt egy nappal lépett.
2016. máj. 6. 17:13
 4/19 anonim ***** válasza:
94%
Ez esetben kár a szexre fogni ugyancsak. Simán csak nem akart veled lenni valamiért. Semmi köze ahhoz, hogy a nők mennyit akarnak szexelni.
2016. máj. 6. 17:17
 5/19 A kérdező kommentje:
Később beszélgettünk és mondta, hogy kevés volt illetve akkor is sokszor besértődött amikor mondtam neki, hogy most ne, mert fáradt vagyok. Másnap mikor ki akartam engesztelni akkor is meg volt sértődve és azt mondta, hogy ha tegnap nem volt akkor most én se akarjam. Na mindegy is. 10 sorból nem fog ez kiderülni úgysem, azóta egyébként is sok minden változott.
2016. máj. 6. 17:21
 6/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet, h csak simán rád unt, vagy nem normális nőt fogtál ki? Sztem egy normálissal ezek alapján nem lett volna baj, nem? Meg sztem kinyalni se szabad a nők se**ét teljesen, és úgy látom, h te azt csináltad eléggé rendesen, és nem szexuálisan gondolom most. :D Vegyük úgy, h csak nem volt szerencséd ezzel a lánnyal, nem?
2016. máj. 6. 17:27
 7/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is gyakrabban igénylem a szexet, de:

- azt megértem, ha a másik fáradt, beteg stb. és párszor több napig, akár több hétig nincs

- ha úgy tűnik, nem egyeznek az igényeink, akkor inkább szakítanék, minthogy megcsaljam a másikat, ez gusztustalan dolog

- ugyanolyan fontos nekem a minőségi együtt töltött idő és beszélgetés is, ennek balanszban kell lennie... ha néha nem a szex felé billen el a mérleg nyelve emiatt, azt megértem, sőt. Viszont ezeknek nem kellene kizárniuk egymást...

26/N

2016. máj. 6. 17:27
 8/19 A kérdező kommentje:

Szerintem sem kellene ezeknek kizárni egymást, valahol meg kell találni az egyensúlyt. Akkor éreztem, hogy kibillent a dolog, de nekem még szarabbul esett, mert nem azért nem voltam vele, mert nem akartam, hanem mert nem lehettem. Még mindig nem végeztünk még mindig, még mindig aztán már úgy voltam vele, hogy felmondok. De kitartottam, mert tudtam, hogy utána több, mint 2 hét együtt kettesben.

Aztán mondták többen is, a barátaim is, ismerősök is, hogy a csajjal valami nagyon nem stimmelt. Mindenen besértődött folyton és nem is igazán kommunikált senkivel rajtam kívül. Egyszer történt valami, utána elkezdett titkolózni. Később picit jobban átláttam a dolgokat és hát nemtudom...

2016. máj. 6. 17:37
 9/19 anonim ***** válasza:
Szerintem mar bocs, de tul sokat adtál. S inkabb mint ferfj jelöltre es nem férfira nézett, s egy huszon éveseknek inkabb az kell. Mert meg tapasztalni szeretne, s nem valaki olyannal akire mindig számíthat. A nővel volt a hiba, s a szexre fogta bro. Ne emészd magad! Keres valakit aki jobban vágyik egy ilyen fajta kapcsolatra, sok ilyen van.
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Én megértelek kérdező, a barátomnak is olyan munkahelye van, amiben vannak ilyen időszakok (2-3 havonta 1 hét, amikor csak 1-2 órára találkozunk, akkor is este). De ezt el kell fogadni. Én ezt elfogadom, és bár nehezemre esik, de olyankor azon vagyok, hogy megkönnyítsem neki is ezeket a nehéz napokat (főzök neki, készítek valami meglepi sütit, stb). És tudom, hogyha annak az egy hétnek vége van, akkor úgyis mindent bepótolunk. :)
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!