Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, ti mostanában tényleg annyira odavagytok azért, hogy egy "kaukázusi" lánynak sötétre szolizott bőre van, vagy ez most csak egy idióta divat? Mutatnék két képet összehasonlításként.
én imádom a hófehér lányokat is : - )
fehér bőr - világos vörös haj nyamm
de a barnább bőr barna haj is nyamm
és így tovább
Sajnos a "kaukázusi" lányokat gyakran látni "egzotikus" férfiakkal. (cigány, indiai, arab, néger, ázsiai)... Na ez az idióta divat.
Személy szerint nekem a fehér jobban tetszik, mint a szoláriumbarna vagy fekete.
Én nőként azt mondom, hogy legyen már annyi jogunk, hogy olyan színű bőrünk legyen, ami nekünk tetszik.... Vannak férfiak akiknek a fehér tetszik, vannak, akiknek a barna, de nekünk ne ehhez kelljen már igazodnunk, hanem ahhoz, ahogy nekünk jól esik, mivel mi élünk a bőrünkbe.
Összefoglalva: tudom a férfiak azt hiszik nekik akarunk tetszeni, de nem, hidd el, elsősorban önmagunknak akarunk és ha egy lány/nő úgy érzi, hogy ő barnább bőrre vágyik, akkor joga van hozzá. Nem kell ezt túlbonyolítani.
22/N (és mielőtt letámadnátok nem, nem szolizok...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!