Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kivancsi vagyok a velemenyetekre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kivancsi vagyok a velemenyetekre?

Figyelt kérdés

ez egy nemreg megtortent beszelgetes:

fiu: szia

lany: szia

f: mit csinalsz?

l: a szakdolgozatom.

f: mirol szol, mi a temaja?

l: most nem megyek bele, ugyse ertened.

l: de most komolyan azert irtal ram hogy a szakdolgozatomrol beszeljunk, ugy erzem hogy torolnom kellene.

(oszinten nem ertem, egybol fel kellett volna hivjam magamhoz, gyere bebi csinaljunk valamit amit holnap nem fogunk majd megbanni. ) kb. ennyi volt a beszelgetes.

2016. máj. 1. 12:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha ez a párbeszéd épp dugás közben zajlik le, mondjuk épp mikor rácuppan a farkadra, akkor egy nagyon jó kis szürreális jelenetet vázoltál fel.

Ha csak egy Tinderes közjáték, akkor uncsi.

Tinderen olyan bugyiszaggatóan vagánynak kell lenni, hogy Chuck Norris is nyüszítve bújna alomba...

2016. máj. 1. 12:54
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen, bevágtál volna egy ilyen szöveget, hátha poénként veszi fel. :D Bár nőknél semmit nem lehet tudni.
2016. máj. 1. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
Az emberiség megérett a pusztulásra... mindkettőtök miatt.
2016. máj. 1. 13:00
 4/6 Kenzo Tenma ***** válasza:
Szerintem, ha bejönnél neki, akkor szinte akrámit írhattál volna. Nem tetszel neki, onnantól kezdve meg hiába vergődsz.
2016. máj. 1. 13:06
 5/6 anonim ***** válasza:

sok módon kivághattad volna magad..

mindenesetre érthető, hogy kicsit feszült miatta így leadás előtt pár nappal. :)

persze akkor minek írta ezt. épp ül a gép előtt és chat-el, szarik a szakdogájára. és csodálkozik, hogy miután megkérdezik mit csinál és ő elmondja akkor azt próbálják meg megülni. haha a feszültség komolyan aláássa az intellektust.

2016. máj. 1. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt kellett volna mondanod, hogy ha befejezte a szakdogát, vigye át hozzád, átnézed, ha hibátlan, akkor lecummanthat, ha elkúrtva, akkor meg análba rakod.
2016. máj. 1. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!