Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A véleményetekre lennék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A véleményetekre lennék kíváncsi!?

Figyelt kérdés

Még nyár elején megismerkedtem egy sráccal. Ő akkor szakított a menyasszonyával. (közel 4 évig voltak együtt és a lány szakított vele)

Egy netes fórumon keresztül ismerkedtünk meg. 1 hét minden napos irkálás után, a minden napos esti Skype következett, itt viszont jó pár hónapig megrekedt a történet, mivel én ezideig külföldön tanultam. Viszont még az ünnepek előtt végleg hazaköltöztem. karácsonykor nem tudtunk találkozni, mert ugye mindenki ment a saját rokonjaihoz. Viszont szilveszterkor megbeszéltük, hogy találkozunk. Nálam szilvesztereztünk, nem volt semmi különös filmeztünk, beszélgettünk, stb...Viszont nem közeledett felém "úgy", ennek sejtem az okait...Viszont annak már nem, hogy miért nem beszéltük meg a következő találka időpontját. Nem lakunk egy városban, de nincs is köztünk nagy áthidalhatatlan távolság. Azóta is minden este órákon át beszélgetünk, fel is hozza a találkozót, de konkrét időpontot nem mondd. Kérdeztem tőle, amikor felhozta a találkozót, hogy mikor szeretne, erre csak annyit felelet, hogy: "hamarosan"!

Nekem ez nagyon fura...Főleg úgy, hogy tudja nagyon jól, hogy a hozzá közeli városban van egy munkám a hétvégén, tehát simán tudnánk találkozni.

Nem értem, hogy most még mindig a volt menyasszony után sóvárog? Erre rákérdeztem még múltkor és azt mondta, hogy nem. Vagy csak szimplán nem voltam neki annyira szimpatikus, de akkor miért beszél még mindig velem ugyan úgy esténként??

Ma feltétlen meg fogom vele beszélni ezeket a dolgokat, csak szeretném még kikérni kívülállók tanácsát is, hogy ki hogyan látja.

Köszi előre is a tippeket/észrevételeket! :)

2016. jan. 8. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:

legközelebb ha azt mondja, hogy hamarosan, kérdezz rá egy konkrét időpontra, hogy az jó lesz-e neki

nem te erőlteted a személyes találkozót, ő is érdeklődik, szóval lehet nincs semmi baj

2016. jan. 8. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogalmunk se lehet, mi van a fejében. De nem is kell ezen agyalni, hagyd, hogy történjenek az események azzal a sebességgel, ahogy történnek, majd kialakul.
2016. jan. 8. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van, csak az a baj, hogy iszonyú türelmetlen vagyok, valamint nem szeretném, ha hülyének nézne vagy nem merné elmondani őszintén, ha esetleg már nem úgy gondolja a dolgokat.

Akkor szerintetek ma ne hozzam fel neki, hogy ez mi lehet?

2016. jan. 8. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló helyzetben, a türelmetlenségeddel csak ártasz. Legyél türelmes, várd meg hpgy ő lépjen, amikor már készen áll. Te sose erőltess semmit. El fog jönni a te időd is, ne félj!
2016. jan. 8. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!