Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nagyon kivancsi vagyok a véleményetekre?
Roviden a lényegre térek. Kihasznalnatok egy olyan helyzetet, amiben a nonek egy hosszu kapcsolatának lett vege, sokat beszélgettek, ismerkedtek. A no egyaltalan nincs tul a veget ert kapcsolatan, ez latszik is rajta, nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne, lelkileg nincs rendben. Egyik nap szeretne veletek találkozni, masik nap ugy érzi ez meg korai. Raadasul az elozo barátja hagyta el. A vegen azonban csak találkozik veled. Lefektetned, ha tudnád, hogy nem akarsz tole utana semmit, de valoszinu, hogy o meg nem igy gondolkodik rólad? Kihasznalnatok?
En: 24 F O: 23 N
Nem.
Tudod, én szeretek úgy tükörbe nézni, hogy nem akarom szembeköpni magam.
Igen.
Nem tartozol felelősséggel a tönkrement kapcsolatáért, nem szorítasz pisztolyt a fejéhez, hogy belemenjen szóval közös megegyezéssel történne a dolog valamint, ha még egyáltalán nincs túl a véget ért kapcsolatán akkor hogyan gondolhat bármi komolyat veled?
Annyi viszont biztos, hogy nem áltatnám komoly kapcsolat illúziójával. Elmondanám, hogy ennyit akarok és semmi többet. Ha ezek után belemegy akkor miről beszélünk?
NEM!
Gondolj bele a fordított helyzetbe, ha te lennél padlón és valaki ezt kihasználná akármilyen téren!
Te most az kérdezed kb, hogy rúgnánk e bele a földön fekvőbe egyet...
22F
Nem.
Nem használnám ki. Soha nem csinálnék olyat, hogy elhitetem valakivel, hogy többet szeretnék tőle közben pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!