Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetekre vagyok kíváncsi elég érdekes témakörben kapcsolattal. Leírom lent a lényeget! Írtok?
Én se értem azt a nem publikus kapcsolatot, szerintem főleg a vállalás hiányzik belőle.
Az miért probléma, ha beszélget valakivel?
Ha hazudik, az már igen.
Igen, valami hiányzik a kapcsolatból...
A bizalom, az elköteleződés, egymás felvállalása. Ezek azok, amiket TE nem teszel bele a kapcsolatba, ezért hiányoznak belőle.
Tudod, az ilyenek önbeteljesítő jóslatokká szoktak válni: ha nem bízol a másikban, akkor azzal ki is váltod azt a viselkedését, hogy ne lehessen benne megbízni.
Amúgy meg senkivel nem beszélgethet, mert veled van? Ez már beteges féltékenység!!!
Az én véleményem az, hogy egy olyan kapcsolatnak, amit titokban tartatok mindenki előtt, főleg azért, mert nem bízol meg a másikban, az ég egy adta világon semmi értelme nincs. Főleg a bizalmatlanság miatt, de hogy még fel sem vállaljátok egymást... Felesleges időhúzás.
Az, hogy nem vállalod fel, az lehet, hogy a külvilág szemében megvédene téged a kellemetlenségektől, hogy dehát vele? komolyan?, viszont az ilyen jellegű elköteleződés hiánya egész biztosan azt eredményezi, hogy egyikőtök sem fogja kellően komolyan venni a dolgot, hiszen már eleve arra számítatok a legelejétől fogva, hogy ennek rossz vége lesz, csak az idejét nem tudjátok. Ő legalábbis biztosan így áll hozzá, mivel azt nem mondhatja, hogy van valakije, ezért nyilván többen próbálják meg behálózni, és nyilván neki is nehezebb ellenállnia a csábításnak, elvégre te csak egy pasi vagy a sok közül, aki vele akar lenni, de mégsincs vele, mégis, mire legyen hűséges?
Szerintem ezt egyértelműen le kell tisztázni. Vagy vállaljátok a kapcsolatot úgy, ahogy az van, szülők, barátok, mindenki előtt, tisztán, vagy akkor csak találkozgattok és szexelgettek, egymással is és mindenki mással is, de ez esetben semmi jogod nincs őt számon kérni.
Vélemény vége.
"Nem oszinte es en lehet ezert nem akarok jobban belemelyulni a kapcsolatba. " -
szerintem akkor hagyd...
Amúgy nincs mibe belemélyülni, - ez nem kapcsolat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!