Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Nagyon kivancsi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nagyon kivancsi vagyok a véleményetekre?

Figyelt kérdés

Roviden a lényegre térek. Kihasznalnatok egy olyan helyzetet, amiben a nonek egy hosszu kapcsolatának lett vege, sokat beszélgettek, ismerkedtek. A no egyaltalan nincs tul a veget ert kapcsolatan, ez latszik is rajta, nem tudja eldönteni, hogy mit szeretne, lelkileg nincs rendben. Egyik nap szeretne veletek találkozni, masik nap ugy érzi ez meg korai. Raadasul az elozo barátja hagyta el. A vegen azonban csak találkozik veled. Lefektetned, ha tudnád, hogy nem akarsz tole utana semmit, de valoszinu, hogy o meg nem igy gondolkodik rólad? Kihasznalnatok?

En: 24 F O: 23 N

2016. febr. 18. 10:36
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Nem!!!!

De nem is vesztegetnék rá több időt,mert ezek a kapcsolatok full egyoldalúak és nem kölcsönös érzelmeken alapulnak.

Te kihasználhatod a másik gyengeségét és rúghatsz bele még egyet, de ettől Neked sem lesz jobb,csak bemagyarázod magadnak.

Békességben el kell köszönni és ha Nő magától úgy dönt, hogy mégis igényli a társaságod, akkor meg következetesnek kell lenni. Ha folytatja a lelki vívódást azonnal ott kell hagyni, és nem szabad visszanézni.

38F

2016. febr. 18. 11:51
 12/34 anonim ***** válasza:
50%

Bírom a gyakorit. :D

Itt mindenki annyira végtelenül önzetlen, kedves, odaadó, gondoskodó, empatikus, önfeláldozó szamaritánus, hogy még a saját lábukat vágatnák le és adnák oda a sántának vagy szemüket a vaknak.

Komolyan, Jézus Krisztus és 12 apostola, ghandi, teréz anya és a kis buddha is elbújhatna néhány itteni felhasználó mellett, ha az önzetlenség és empátia mértékét vesszük alapul.

Ilyenkor nem is értem, hol vannak ezek az emberek az életben és miért nem tudnak a vízen járni?

2016. febr. 18. 11:53
 13/34 Titusztitusz ***** válasza:
Nem...
2016. febr. 18. 12:01
 14/34 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior

én nem adnám oda a sántának a lábam, a vaknak a szemem...

nem tudok vízen sem járni, mondjuk még nem próbáltam :D

de én egy lelkileg sérült lányt akkor sem használnék ki ennyire...én is voltam mélyponton, tudom hogy ilyenkor nem annyira ésszerűen gondolkodik az ember és mit megtenne egy kis szeretetért, figyelemért...

mondjuk úgy, hogy nem teljesen épeszű ilyenkor az ember...hisz lelki beteg!

22F

2016. febr. 18. 12:09
 15/34 anonim ***** válasza:
0%

Amikor egy kicsit megpuhított állapotában éppen afelé húz, hogy mégis összejöjjünk egy élet egy halál alapon, akkor jó alaposan megdugnám, és utána soha többé nem keresném. Nem bírom ezeket a játszmákat az exekről, az érzelmekről, meg minden szarról, úgyis lábtörlőnek lennék neki jó a volt kapcsolata után, ergo nem lenne értelme a megállapodás, a kötődés illúziójába ringatnom magamat.

Úgyhogy egy gyenge pillanatában megejtendő kufircolásra és egy soha viszont nem látásra szavazok.

2016. febr. 18. 12:15
 16/34 anonim ***** válasza:

14#

Az ember alapvetően egy önző lény, elsősorban mindig a saját érdeket helyezi előtérbe.

Én azt tanultam az élettől, hogy aki nem így tesz az el lesz taposva, jussa pedig nem lesz.

A lány is elsősorban magára gondol akkor amikor lelki mélyponton van és téged használ fel arra, hogy felkeljen a padlóról. Ugyanúgy nem érdekli, hogy te mit akarsz/mit érzel, csak az érdekli, hogy neki jobb legyen. Ha valamit nem akar, azt is azért teszi, hogy ő ne sérüljön, ezért is bizonytalan. Ilyenek vagyunk.

Mellesleg aki ekkora drámát csinál szakításnál és még akkor is elutasító amikor nyújtod felé a kezed azt valóban jobb hagyni.

2016. febr. 18. 12:15
 17/34 anonim ***** válasza:
Van abban valami, hogy önzőnek kell lenni bizonyos szinten, hogy boldogulj az életben, de ez nem azt jelenti feltétlenül, hogy (főleg egy ilyen helyzetben)áttaposs a másik emberen. Elég silány érzelmi világgal rendelkező emberek vannak itt sajnos...
2016. febr. 18. 12:22
 18/34 anonim ***** válasza:

A közös megegyezés, a normális helyzetkezelés és az egyenes beszéd mióta áttaposás a másikon?

Sokan itt nagyon komoly fogalomzavarban szenvednek inkább...

2016. febr. 18. 12:24
 19/34 anonim ***** válasza:
12%

jaguar warrior: Sirva rohogtem az elozo kommenteden, total egyetertek, azt kihagytad h az itteniek imadjak a dagadt noket (mert ne elgyunk felszinesek), egy not sem erdekel a penz es az sem h az adott pasinak milyen a kocsija, mindenki maradna santaval, benaval, mentalis serulttel, es of korsz mindenki szuper megerto.

Ez egy ilyen szentek gyujtohelye, aki annak ellenere h roppant jo emberek sarba taposnak barkit aki csak eppen rakecsint egy kapcsolatban valakire a parjan kivul:-))))Jaaaa meg mindig azt szamolgatjak h a parjuk hany pasival /novel volt elottuk es kiborulnak ha a szam eleri a 4-et:-))))

Itt a legtobb no eltartja a pasijat, erdekes egy hely ez:-)))))?

2016. febr. 18. 12:29
 20/34 anonim ***** válasza:

Jaguar_Warrior a kérdés így szól: "Lefektetned, ha tudnád, hogy nem akarsz tole utana semmit, de valoszinu, hogy o meg nem igy gondolkodik rólad?" - erre írtam, hogy áttaposás.

Szerintem nem lehet általánosítani, hogy valaki álszent, mert nem tenne ilyet egy másik emberrel. Egy jó érzésű ember nem tenne. Ettől függetlenül, mert így gondolom, nekem sem 4 pasim volt, hanem több, és nem érdekel, hogy a páromnak hány nője volt előttem, és az sem, ha esetleg egy lány ismerősével beszélget/találkozik. Szóval ne általánosítsunk. :)

2016. febr. 18. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!