Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kérdésem nem lesz fer, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kérdésem nem lesz fer, de kíváncsi vagyok a véleményetekre (? )

Figyelt kérdés

Mit gondoltok arról a férfiról, aki sem kárkapcsolatban, sem szexkapcsolatban nem áll senkivel, és szeretne ezen változtatni.

Ezért úgy döntött, hogy megpróbálkozik a 99 pofon elvével. Szóval, hogy mindenkinél bepróbálkozik. A nagy számok törvényéből kiindulva lesz egy olyan nő, aki igent mond neki. Mit gondoltok erről a stratégiáról? Nemet és kort is írjatok.

2015. szept. 27. 15:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Nem lesz fer válasz, de magad írtad meg a kérdésedre:

"kárkapcsolat"

2015. szept. 27. 15:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagy számok törvénye alapján van esélye.33f
2015. szept. 27. 15:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Kíváncsian várom az eredményt!
2015. szept. 27. 15:11
 4/13 anonim ***** válasza:
82%

hát, én nem örülnék ha csak azért jönne össze velem valaki, mert én mondtam igent...

próbálkozhatnál olyan lányoknál akik tetszenek is, kicsit értelmesebb lenne.

2015. szept. 27. 15:13
 5/13 anonim ***** válasza:
próbálkozni mindennel lehet
2015. szept. 27. 15:16
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Ha kétségbeesés van a próbálkozás mögött, nem lesz sok sikere, bár a nagy számok elve alapján akár lehet is. Ha nem érzem azt, hogy ENGEM akar, hanem csak nőt, dobom.
2015. szept. 27. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ez bizony nem az ún. "nagy számok törvénye".

Annál "egy kísérletet sokszor elvégezve az eredmények átlaga egyre közelebb lesz a várható értékhez", tehát ha eddig nem jutott neki a szexuális együttlétből adott ok(ok) miatt, akkor az eddig használt módszereket alkalmazva ugyanúgy nem fog neki jutni. Tehát a próbálkozás/siker aránya hosszú távon ugyanaz marad, ami a próbálkozás mikéntjéből és az ő személyéből adódik.

Lehet valami más tényezőn kellene változtatnia, például azon, hogy mit mond amikor próbálkozik, hogyan viselkedik vagy éppen milyen környezetben/időpontban/célcsoportot megcélozva hajtja végre a próbálkozást.

[link]

29F

2015. szept. 27. 15:37
 8/13 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki, elég lesz néhány nőnél próbálkoznia. Ha átlagosan, akkor nagyon soknál kell. Ha csúnya, akkor pedig próbálkozhat ítéletnapig, mindenki vissza fogja utasítani.
2015. szept. 27. 16:01
 9/13 anonim ***** válasza:
73%
Én nőként valahogy mindig megérzem, ha egy pasi mindenkinél bepróbálkozik, és ez egyáltalán nem növeli az iránta való szimpátiámat. Szóval a többségnél szerintem nemhogy növelné, inkább csökkenti az esélyeket. Mert minden nő egyedi és különleges szeretne lenni a férfi számára...
2015. szept. 27. 19:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges mindenkinél próbálkozni, mert, ha össze is jön, utána úgysem fog működni, mert nem a minőségre hajtottál. Másrészt eléggé szánalmas is.
2015. szept. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!