Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem nem lesz fer, de kíváncsi vagyok a véleményetekre (? )
Mit gondoltok arról a férfiról, aki sem kárkapcsolatban, sem szexkapcsolatban nem áll senkivel, és szeretne ezen változtatni.
Ezért úgy döntött, hogy megpróbálkozik a 99 pofon elvével. Szóval, hogy mindenkinél bepróbálkozik. A nagy számok törvényéből kiindulva lesz egy olyan nő, aki igent mond neki. Mit gondoltok erről a stratégiáról? Nemet és kort is írjatok.
Nem lesz fer válasz, de magad írtad meg a kérdésedre:
"kárkapcsolat"
hát, én nem örülnék ha csak azért jönne össze velem valaki, mert én mondtam igent...
próbálkozhatnál olyan lányoknál akik tetszenek is, kicsit értelmesebb lenne.
Azt, hogy ez bizony nem az ún. "nagy számok törvénye".
Annál "egy kísérletet sokszor elvégezve az eredmények átlaga egyre közelebb lesz a várható értékhez", tehát ha eddig nem jutott neki a szexuális együttlétből adott ok(ok) miatt, akkor az eddig használt módszereket alkalmazva ugyanúgy nem fog neki jutni. Tehát a próbálkozás/siker aránya hosszú távon ugyanaz marad, ami a próbálkozás mikéntjéből és az ő személyéből adódik.
Lehet valami más tényezőn kellene változtatnia, például azon, hogy mit mond amikor próbálkozik, hogyan viselkedik vagy éppen milyen környezetben/időpontban/célcsoportot megcélozva hajtja végre a próbálkozást.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!