Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lesz ebből? Tudom nem vagytok jósok csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.
Nos, a srác 20éves a lány pedig 15. A srác decembertől udvarol a lánynak. A lány először azt gondolta, hogy jó lesz szórakozásnak, de később egy kicsit jobban belemerült. Szimpatikusabb lett neki a srác és másképp nézett rá mint előtte. A lány beleunt, hogy a srác csak msnen volt "merész" élőben nem volt annyira. De suliba menet mindig két puszival köszöntek el és ennyi volt. Júniusban mondta neki, hogy ő már nem szeretne tőle semmit. Megszakadt a kapcsolatuk, nem beszéltek többet. A srác május-júniusban mondta a lánynak, hogy szereti (persze msnen). A lány ráírt minap, hogy megtudja mi újság van vele. A srác felhozakodott a témával és megbeszélték végül a dolgokat. A lány megkérdezte, hogy szerinte mi lesz ennek a vége, a srác azt mondta, hogy házasság. A lány nem érez ilyen mélyen és még elkötelezni se szeretné magát.
Köszönöm, hogy elolvastátok ezt a hosszúra sikeredett szöveget!
a lany meg tul fiatal.
a fiu is.
szerintem semmi sem lesz.
Nem kell ide jósnak lenni.
Az lesz a vége, hogy előbb-utóbb mindketten felnőttök majd, és remélhetőleg boldog párkapcsolatban élitek le az életeteket. Mindketten egy másik párral.
20+ év múlva pedig mosolyogva emlékeztek majd vissza, milyen buták is voltatok fiatal korotokban.
Ehhez kivánok nektek sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!