Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A véleményetekre lennék kíváncsi. Az egyetemen van egy lány a csoportomban. Vajon mi játszódhat le benne?
én most a saját példámat fogom neked elmondani, hátha segít :) (lány vagyok)
volt egy srác, aki nekem már egy ideje tetszett, de nem akartam tőle semmi komolyat, tehát nem akartam belé szeretni, nehogy utána csalódnom kelljen. a srác nagyon rendes volt és nagyon jól elbeszélgettünk meg ilyesmik és elég nehéz volt parancsolni magamnak, hogy ne szeressek belé, ezért volt sokszor olyan, hogy ha megláttam, hogy felém közeledik, akkor mindig elmentem a másik irányba... stb. később volt a sulinkban egy bál és ott egész éjszaka szinte csak vele táncoltam és az est végén megcsókolt és még mindig együtt vagyunk...
ezzel azt akarom mondani, hogy talán sok emberben csaéódott már és mivel veled rettentő jól kijön nem akar benned is csalódni, ezért van az, hogy sokszor kerül téged
megoldás: mondd el neki SZÓBAN és SZEMÉLYESEN! hogy mit érzel iránta...! :)
sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!