Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsi lennék a véleményetekre.16 éves lány vagyok és van egy 23 éves haverom nemrég megkérdezte hogy járnék e vele. Persze elmondtam itthon de ellenezik nagyon szinte tiltanak tőle. Miért csinálják? Nem bíznak bennem?
Énmeg 21 éves férfi vagyok és okosabb voltam a középiskola megkezdésekor, mint a fórum 99%-a. Naés? Most jön a lányok okosabbak, mint a kiffiúk beszélgetés?
Azt akarod mondani, hogy egy 16 éves iskolás kislány magasabb agyi szinten van, mint egy 23 éves férfi? Természetesen teljesen egészséges ember nem lehet, ha kislányokra vadászik.
Kétségen kívül jailbait-dugásról van szó. De mindenki azzal dugatja magát, akivel akarja, viszont egy nagy adag naívságot vélek felfedezni a kérdezőben a kérdése alapján.
nekem is volt kapcsolatom 23 éves sráccal (és 15 vagyok)
és egyáltalán nem "a dugásra ment ki a játék" .. szinte egy szinten voltunk mert ő fiatalabbnak hatott a koránál engem meg amúgy is sokan 18nak hisznek, beszélgetések alapján is :) a mi kapcsolatunknak a túlságosan (és feleslegesen) aggódó szüleim miatt lett vége.. nem minden 15 éves olyan hülye mint a diszkóp*csák akik leszopnak bárkit csak hogy jókedvük legyen :)
persze ezzel nem azt mondom hogy nem árt az óvatosság..
Te meg két dolgot biztosan nem tudhatsz magadénak. Egy, az emberismeretet, kettő a logikát.
Meglátásod szerint a 19 éves férfiak leállnak az agyi fejlődésben legalább 23 éves korukig.
Meglátásod szerint a 23 éves férfiak egy szinten vannak a 16 éves lányokkal.
És amúgyis. Az én farkam nagyobb, mint a tiéd, szóval nem is értem, miért vitatkozom veled.
A kérdezőnek pedig a saját szüleit kéne megkérdezni, hogy miért nem bíznak benne, mert a kristálygömbömből kimerült az elem. Valószínűsítettem még az első válaszomban, hogy valószínűleg azért, mert úgy gondolják, hogy szimplán meg akarja dugni a tizenéves pipijüket valami 23 éves szatír.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!