Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem nem lesz fer, de kíváncsi vagyok a véleményetekre (? )
Mit gondoltok arról a férfiról, aki sem kárkapcsolatban, sem szexkapcsolatban nem áll senkivel, és szeretne ezen változtatni.
Ezért úgy döntött, hogy megpróbálkozik a 99 pofon elvével. Szóval, hogy mindenkinél bepróbálkozik. A nagy számok törvényéből kiindulva lesz egy olyan nő, aki igent mond neki. Mit gondoltok erről a stratégiáról? Nemet és kort is írjatok.
Én már próbáltam szórakozóhelyen, haverommal fogadtunk, kinek jön össze előbb, veszítettem, de mindkettőnknek összejött, azzal a szöveggel kellet odamennünk csajokhoz, hogy Helló, (bemutatkozás). Szeretném ha eljönnél velem egy menetre...
haverom ő a jóképűbb, neki kb a 5. csaj mondott igent, nekem kellett 20is meg 3 üveg sör...
Jó pár éve történt a K2-ben. A vicces az egészben, hogy haverom azóta is együtt van a csajjal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!