Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sudice kérdése:
Dabas Motellel kapcsolatban van tapasztalatotok? Konyha, kiszolgálás, szállás? Augusztusban ott lesz az esküvőnk, kíváncsi vagyok a véleményetekre, ha ismeritek. Jól döntöttünk-e.
Figyelt kérdés
2015. febr. 1. 16:33
1/2 anonim válasza:
Hali. Volt szerencsém a Dabas Motelhez, de nincs egyáltalán jó véleménye!A konyha az katasztrófa!Az étel rossz volt. Amikor jeleztem a pincérnek,ő azt mondta, hogy ez jó!Kértem a szakácsot, és megkóstoltattam vele a levesem, akkor jött rá, hogy egy kicsit megsavanyodott!!!! Be is írtam a panaszkönyvbe! Viszont nem messze van egy jó hamburgeres, ott jó kaját tudtok majd rendelni az esküvőre, ha netán nem sikerülne jól! A szállás,az elmegy. Nem túl tiszta, de nem is koszos. Azért a szekrények tetejét ne nézzétek meg ha nem muszáj! A szállás része tűrhető, de annyi pénzért voltam már jobb szálláson is! Én csak ilyen véleményt tudok adni. Nekem a kaja miatt abszolút kerülendő kategória! De ez nem azt jelenti, hogy nem lesz jó az esküvőtök,ott gondolom friss ételeket fognak felszolgálni! És talán a szakácson is lesz sapka, és akkor talán hajszál sem kerül az ételbe! Sok szerencsét hozzá!
2/2 A kérdező kommentje:
Juj, hát most kicsit elszomorítottál. És megkérdezhetem, hogy mikor volt ez az eset?? Mert nemrégen (pár éve) tulajváltás történt, utána újították fel. Remélem a tapasztalatod még a régi időből való....
Egyik ismerősöm jár oda galambásztalálkozóra, és ő nagyon dícsérte...Szóval most nem tudom kinek higgyek... Sajnos amit írtál, nem villanyoz fel...:(
2015. febr. 10. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!