Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Árérzékeny esküvőt szervezünk 2015-re. Olyan HELYSZÍNEKRE/KONCEPCIÓKRA várok Tőletek javaslatokat, ahol mindent megcsinálnak egy kézben és van ott szállás is, és 1M Ft-ot összességében nem haladja meg nagyon. Ötletek?
Eljegyzés 2013-ban volt, jövő ilyenkor már a családalapítás lennea cél, addig pedig praktikus lenne egy "rendes esküvő"-t is tartani.
Sajnos amit az elmúlt 1 hónapban találtunk, mind-mind összességében meghaladja a lehetőségeinket, zsákutcának ígérkeznek az utak, amin próbálunk elindulni.
Nagyságrendileg 70 felnőtt és 20 gyermek vendéggel kell számolnunk, hallottam olyan példáról is, hogy a vendégek szállásával együtt valamilyen kastélyban beleért a pár 1M Ft-ba. Budapesten, vagy valamiyen jól megközelíthető vidéki helszínen (nem falusi, tanyasi) szeretnénk egy megfizethető, modern hangulatú, egyszerű bulit rendezni, mulatós zene és templomi szertartás nélkül. A rokonok szállása képezheti külön ajánlat részét.
Nem szorulok rá buta és kötekedő kérdésekre, vagy a fogalmazásmódom javítgatására! (akinek inge, öltözhet)
2 diplomás, vezető beozstásban dolgozó nő vagyok, a kérdésemre tessék értelmesen válaszolni, nem bármit is kritizálni abban, hogy mit nem írtam le, vagy miért úgy, ahogy.
A miénk itt volt: [link]
Aludni is lehet rajta, a kaja meg isteni volt. (Nem olyan, mint amikor csak úgy betérsz enni, hanem az esküvőn 6 csillagos.)
És ez nem kötekedő, csak kíváncsi kérdés: a 2 diplomás, vezető beosztású külön bánásmódra érdemes? Vagy miért tartottad fontosnak közölni?
Szívességet kérsz idegenektől, az emberek a szabadidejükben, ellenszolgáltatást nem várva segítenek itt. Szerintem nem kéne ilyen lekezelő stílusban írnod, mert nem fogsz értelmes választ kapni, persze nem is érdemelsz.
Nem tudom, milyen egyetemeken szerezted a diplomádat, de úgy tűnik ezt egyiken sem tanították. Egy kis kedvességgel sokat elérhet az ember.
Ne bántsátok! Neki ez fontos, neki ez a mérce. Ezért mondja el mindenhol. Gondolom az árak nem csökkentek, de csak a kaja 80 főre több lehet mint az akeret amit írtál.
Szerintem Budapesten nehéz kihozni ennyiből. De kinek mi az igénye, kinek mi a fontos.
lenne nem egy ötletem
de nem írom le mert a modorod méreten aluli...
de ha ilyen "okos" vagy akkor miért idegenektől kérsz segítséget hee???
Sziasztok,
Köszi a segítő válaszokat, szivesen várok meg hasonlót, hátha akad még a világban kedves és segítőkész ember! :)
A 2 diplomát azert jegyeztem meg, hogy nehogy le ragadjon a beszélgetés az itt sajnos túl gyakori személyeskedésnél és a másik fél oktalan, öncélú kritizálásánál.
Nem nézek le senkit, ismét látnunk kell a hozzászólásokon, mindneki magát járatja le itt ugy, ahogyan nem szégyenli.
Köszönöm!
Szia!
Bp. és környékén ez elég necces lesz. Vidéken meg a szállás miatt lesz magas az ár.
Én idén keresgéltem helyszíneket, és ahol nem 10 000 ft/fő feletti vacsoraajánlatot adtak az ez a hely:
Kiskunmajsán van.
Ha jól emlékszem 6-7000 ft a vacsora+ital.
Szállás nem közvetlenül a rendezvényháznál van, hanem van kollégium, ami elég baráti árakkal dolgozik:
Mondták, hogy a helyi üdülő övezetben is lehet házakat bérelni, ha a kollégium nem megfelelő.
Mi az utazás miatt vetettük el a helyet, pedig messze itt kaptuk a legjobb ajánlatot.
A lényeg, hogyha olcsón akarod kihozni, akkor semmiképpen ne nagyváros környékén keresgélj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!