Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiteles Ceremóniamester 2015-re?
Keresek tapasztalt és nem karót nyelt ceremóniamestert (nem vőfélyt), aki nem csak Budapesten ért az emberek nyelvén! hanem vidéken is tudja hozni a laza stílust, de nem csak a mandzsettagombját vagy a csokornyakkendőjét igazgatja.
Fiatal korosztály lesz az esküvőnkön, dj-t tervezünk és már sok rosszat hallottunk az önmagukat fényező ún. prémium szolgáltatókról és csoportokról, nagyon nem szeretnénk mellényúlni a szolgáltatókkal. Köszi az ötleteket!
Kit tudtok ajánlani?
Szia!
Unokatesóméknál (vidéken) ő volt az esküvőn, szerintem nagyon jó fej volt, nem erőltetett. Úgy tudom, hogy előtte mindent egyeztettek, hogy hogy legyen, mint legyen. Én őt szívből tudom ajánlani.
Nekünk Kormos Róbert lesz május végén a ceremóniamesterünk.
Ők azonos színvonalat hoznak.
Tóth Mihályt néztük ki, ő már foglalt volt, javasolta Hunyi Pétert, vele találkoztunk is, nagyon szimpi volt. Mivel másnapra volt még egy találkozónk Farkas Mártival [link] nem foglaltuk be rögtön, csak másnap este, és már lekéstünk róla.
Így lett Kormos Róbert. Ő is nagyon szimpatikus.
Ja egyébként Farkas Márti is nagyon kedves, aranyos és nagyon profinak tűnt a bemutatkozáskor, azért nem őt választottuk, mert stílusban a Robi jobban illik hozzánk.
Szia!
Nálunk SZIKRA LÁSZLÓ volt. Mindenkinek tetszett (még az idősebbeknek is). Van honlapja, face-en is megtalálod. Ha van kérdésed szívesen válaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!