Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » 2015. májusi esküvőre a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2015. májusi esküvőre a szervezést mikor érdemes elkezdeni?

Figyelt kérdés
Én kb. októberre gondoltam. Ez korai/késői?
2014. jan. 12. 14:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%
2015??????? Bőven ráérsz még ezen agyalni, még a 2014-es év is csak most kezdődött el. Addig meg sok víz lefolyik még a Dunán.
2014. jan. 12. 14:28
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az jó
2014. jan. 12. 14:28
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Én az augusztus végét mondanám, ha nagy esküvőtök lesz :) bár ez függ a létszámtól, igényektől, várostól, étteremtől, sok mindentől. Nekem kis esküvőm volt (30fő), kis városban, kis igényekkel, volt zenekar, 1,5 hét alatt megszerveztük. :) tehát sok minden függvénye. A sógornőm esküvője 250 fős volt, impozáns helyen, koktélbár, csoki szökőkút, stb, és bár nem értem, de ők egy évig szervezték.. Szóval miattuk mondanék egy augusztust, szeptembert, de hangsúlyozom, fogalmam sincs, mi tartott annyi ideig.
2014. jan. 12. 14:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a 2014.07 havit, októberben kezdtem el.
2014. jan. 12. 14:30
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Kisebb esküvő: 2014.12. - 2015.01.

Nagyobb esküvő: 2014.07-08.

Közepes esküvő: 2014.10.

2014. jan. 12. 14:36
 6/16 anonim ***** válasza:

Odőpontot foglalnék pont egy évvel előtte(akkor lehet)

Elkezdenék nézelődni (úgysem bírnám ki, hogy ne...

Szép lassú tempóban egy két dolgot lefoglalnék

Pl van olyan fotós, aki már 1,5 évre előre be van táblázva a népszerű időpontokra..

Zenész, fotós/ videós, ha akartok vőfélyt, akkor azt a fix időpont után...

Éttermet egész nyáron keresgélnék, nyugiban, 2 hetente a szép időben elmennék megkostólni a vőlegényemmel adőztjüket azoknak, akiknek nem ismerem...felmérném a személyzetet milyen (nekünk 1 helyen hanyagok voltak, amikor 6-an ott ettünk, emiatt kihúztuk a listáról)

That nem hajtanám magam.

Ha már van időm nem hagynám az utolsó pár hónapra ezeket.

Amúgy mi 5 hónap alatt csináltunk meg mindent...de nem szezonban volt az esemény, emiatt a fotós is szabad volt, aki amúgy már a köv szezonra sem (középáron szépen dolgozó...mert azért ez is szempont, a jó "olcsó" szolgáltatók fogynak el hamar)

Aztán hátradőlnék..és ugyis minden szinte az utolsó 5 hétre marad:):):) hamarabb nem megy..

2014. jan. 12. 15:01
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jah igen... Egy 30 fős esküvő lényegesen mas, mint egy 100 fős!!

Utolsó

2014. jan. 12. 15:02
 8/16 A kérdező kommentje:
Kb. 60 fő. Meghívókat kb. mikor küldenétek ki, ha a vendégek fele külföldről (Románia) jön?
2014. jan. 12. 15:14
 9/16 anonim ***** válasza:

mi az idén májusi esküvőnket kezdtük szervezni egy hete.

Tulajdonképpen karácsonykor döntöttük el.

Időpont: május 31. Egyenlőre ez a fix.

Talán van étterem is, holnap szólnak vissza.

Meghívókat március elején gondoltuk kézbesíteni.

Szerintem mindenre lesz idő, nem kapkodunk.

2014. jan. 12. 17:38
 10/16 anonim ***** válasza:

3 hónappal előtte illik a közeli rokonoknak, távolabbiaknak rokonoknak 6 hét...

Ez a hivatalos... Mi mindenkinek szóltunk telefonon, és elvittük 2 családon kívül személyesen...Egyrészt megtiszteltünk mindenkit, hogy az otthonában adjuk oda, mert hivatalosan így illik/tudom már nem mindenki tartja ezt/ és így mindenkit, másrészt az egész családot meglátogattuk a mindkettőnk részéről. Volt akinl évek őta nem jártunj, sőt volt akinél egyikünk még sosem..

Nagyon hasznos és érdekes volt.

Igazából rengeteg időbe került, de nem bánom, mindenki megjegyezte, hogy mennyire jó... És igen, nekünk is volt olyan akik miatt 450 km utaztunk oda-vissza..a másikak pedig az ellenkező irányba laktak 100 km-re... De mindenki időben tudott az eseményről, hiszen elefonon már kvázi meghívtuk őket, amikor időpontot egyeztettünk a meghívő átadására

2014. jan. 12. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!