Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívót csinálni vagy rendelni érdemes?
A mi esküvői meghívóinkat én csináltam.Lehet kapni papírboltban meghívókat.Mondjuk nem voltunk sokan mert nem vagyok nagy híve a nagy létszámú lakodalmaknak,na de visszatérve én magam írta a szöveget is bele mindenkinek személyre szólóan.Lehet a neten találni jó szövegeket,max kicsit át kell fogalmazni.Nálunk a családban van rendőr,borász,horgász stb. és mindenkinek a megfelelő szöveg volt írva.Hozzáteszem nagyon tetszett mindenkinek,pláne hogy kézzel volt írva.De ha túl sokan lesztek akkor ez nagyon nagy meló.
Én így olcsóbban jöttem ki.És személyesebb is volt.
Csinálni csak akkor érdemes, ha nem vagy lusta megfelelő minőségű papírt venni (de ez eleve többezer ft), van vágógéped és nagyon jó lézernyomtatód. Arany színűt eleve csak speciális géppel lehet nyomtatni.
Ellenkező esetben 10 méterről látszani fog, hogy otthon gyártott sufni-meghívók.
Ez függ a kreativitásodtól is,de szerintem mire mindennek utánajársz ,beszerzed megcsinálod,addigra jóval több lesz,mint egy közepes árfekvésű,de igényes meghívó.
Én nagyon szeretek DIY dolgokkal foglalatoskodni,mégsem fogtam hozzá.láttam mások sk.meghívóit és elvette a kedvem.
1-200 Ft-ból /db nem nagyon jön ki olyan ,amit igényesnek tartanék.neten rendeltük,kb 6000volt 50db postával.
Előtte hetekig net+mászkálás üzletekbe,hogy mit hol hogyan,mennyiért...5000alatt nem fogsz kijönni,ha szép papír ,arany betű stb...szeretnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!